logo

Socrates Bistro Yenilenen Menüsüyle Müdavimlerini Bekliyor

Yeditepe Üniversitesi’nin Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü’nü ilk üç dereceyle bitiren ve ardından Socrates Bistro için bir araya gelen Şef Alp Türkmenoğlu, İşletme Müdürü Volkan Ayaşlı ve Baran Yağmurlu’nun birlikte tasarladığı menüde geçen sezon olduğu gibi hiç de sıradan olmayan lezzetler bulacaksınız.

Bir yıl gibi kısa bir sürede kendi müdavimlerini yaratan Socrates Bistro’da Çek usulü marine camambert, currywurst ve tavuk ciğer pate gibi farklı lezzetlere, tamamı bistronun mutfağında yapılan ve kırmızı soğan turşusu ile servis edilen kokoreç taco, balığın içkinize daha da yakışmasını sağlayan uskumru pate ve dilimlenmiş bonfileyi sunmanın belki de en tatmin edici şekli olan Philadelphia Sandviç gibi yeni sokak lezzetlerinin de eklendiği menüde artık vejetaryen, vegan ve peskataryenler için de bolca alternatif bulmak mümkün.

Bistronun Bar Sorumlusu İsmail Çevik, Danışman Murat Yılmaz ve yine Volkan Ayaşlı’nın emeklerinin sonucu oluşturulan enfes kokteyl menüsü her mevsimde olduğu gibi kendini yenilemeye ve konukların seçim yapmasını zorlaştırmaya devam ediyor olacak. Infuse metodunun sıkça kullanıldığı birbirinden lezzetli 13 farklı kokteyle ek olarak çeşitli günlerde ve sınırlı sayıda yapılan günlük kokteyller ise, instagram ve twitter hesaplarımızdan gün içinde bistronun takipçilerine duyurulacak.

Tatlıların dahi içkinize eşlik etmesi için tasarlanan Socrates Bistro’d, Şef Batuhan Özvarnalı’nın klasikleşen sıcacık hurmalı keki kışa doğru tekrar menüye giriyor. Ayrıca yemeyenlerin üzgün ayrılacağı ve isteğe göre ortasına çubuk dondurma saplanarak servis edilen tahinli sufle ve Uğur Baran Yağmurlu’nun zaman zaman yaptığı günlük tatlılar ise yeni müdavimlerini bekliyor olacak.

Bu arada taptaze çekilmiş bir espresso ile sonlandırılan yemeğin kıymetini bilenleri unutmayan Socrates Bistro‘da kahve servisi gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürecek.

Socrates Bistro geçtiğimiz sezonda Tour de France için özel yiyecek ve içecek menüsü hazırlamış, spor ile gastronomiyi bir araya getirmişti. Bu sezonda da Socrates Bistro farklı spor etkinliklerine özel temalar üzerinden farklı lezzetler yaratmaya devam edecek.

Müzikleri de yemekleri kadar lezzetli olan Socrates Bistro‘da bu yıldan itibaren ise tanınmış isimler tarafından hazırlanan playlistler çalınacak ve geçen yıl olduğu gibi bu yıl da dostlarınızla birlikte keyifli saatler sizi bekliyor olacak.

Etiketler: » » » »
Share
3705 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

9+2 = ?