logo

Soner Çakmak’ın “Nostalji” Sergisi Evrim Sanat Galerisi’nde Açıldı

Soner Çakmak’ın “Nostalji” isimli kişisel resim sergisi 11 – 28 Kasım 2023 tarihleri arasında Evrim Sanat Galerisi’nde sanatseverler tarafından ziyaret edebilir.

Soner Çakmak “Nostalji sergimdeki eserlerimle; eski ile yeniyi, tarih ile sanatı, kompozisyon yaklaşımlarındaki nostaljiyi, eski oyuncukları, bebekleri ve kuklaları, sanat izleyicisiyle buluşturmaktan dolayı çok mutluyum. İzleyiciyle birlikte zamansız büyülü bir yolculuğa çıkıyoruz” dedi.

Evrim Sanat Galerisi’nin Kurucusu Betül Ketenci Evrim Sanat Galerisi’nde “Nostalji” sergisine ev sahipliği yapmaktan dolayı onur duyuyoruz. Soner Çakmak’ın da sözlerinde ifade ettiği gibi; geçmiş ve gelecek arasında sentezlenmiş eserlerle keyifli bir içsel yolculuğa çıkıyoruz, hatta çocukluğumuza gidiyoruz. İzleyicinin de büyük beğenisini toplayan eserleri görmek isteyen tüm sanatseverleri Evrim Sanat Galerisi’ne bekliyoruz” dedi.

Sergi, Pazartesi, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri 11:00-19:00, Pazar günü ise 12:00-18:00 saatleri arasında açık olacaktır. Sergi, Salı günleri ziyarete kapalıdır.

Adres: Göztepe Mah. Bağdat Cd. Handan Palas Apt. No: 233 Daire: 1    Kadıköy – İstanbul

evrimsanatgalerisi.com

Etiketler: » »
Share
453 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

3+6 = ?