logo

Sony, Yeni Akıllı Telefon Xperia L1’i Tanıttı

Sony Mobile, 5.5” HD ekrana ve akıcı bir performansa sahip olmasının yanı sıra uygun fiyatıyla dikkat çeken yeni akıllı telefonu Xperia L1’i duyurdu. Cihaz, klasik siyah ve beyaz renkleriyle gelirken, cihazın pembe versiyonu sadece belirlenen bölgelerde satışa sunulacak.

Cihaz,Quad-Core işlemci platformu ve hızlı 4G LTE internet özellikleriyle desteklenirken, hızlı ve sorunsuz bir kullanım tecrübesi sunuyor. Resim ve videolarınızı güvenli bir şekilde kaydedebileceğiniz, 256GB’a kadar artırılabilen microSD kartın yardımıyla içerikleri indirmek ve depolamak kolaylaşıyor. Smart Cleaner”, cihazın şarjının çok daha uzun süre dayanması için önbelleği ve kullanılmayan uygulamaları otomatik olarak silerken arka planda rahatsızlık vermeden çalışabiliyor.

Basit ve Eğlenceli

Cihaz, Sony Mobile’ın “Xperia Actions” isimli motorunun yardımıyla çevrenizdeki etkenlere göre telefonunuzun ayarlarını ve foksiyonlarını düzenliyor. Cihazın “İyi geceler” modu, telefonu otomatik olarak “Rahatsız etmeyin” moduna alırken, cihaz ekran ışık düzeylerini azaltarak şarj sırasında herhangi bir aksama yaşanmasını da engelliyor.

2016’da ilk kez sunulan, tercihleri düzenlemenin yanı sıra zamanlı ve güvenilir tavsiyeleri ekranda gösteren kişisel asistanınız “Xperia Tips” sayesinde cihazınızı en etkili şekilde kullanabileceksiniz.

Cihaz, Avrupa, Ortadoğu&Afrika, Asya, Kuzey Amerika ve Latin Amerika’da belirlenen pazarlarda Nisan 2017 sonunda satışa sunulacak.

2 GB RAM
16 GB eMMC dahili bellek
microSDXC desteği (256 GB’a kadar)
Tek SIM
Nano SIM
Google Android  N
MediaTek Quad Core 64 bit MT6737T (1,45 GHz x4)
2620 mAh
Qnovo Adaptive Charging
STAMINA Modu
180 g
151 x 74 x 8,7 mm
Beyaz
Siyah
Pembe
5,5 inç HD 720p
13 MP
Otomatik odaklama
ISO 3200
F2.2 lens
3 kat Net Görüntü Yaklaştırma
5 MP
24 mm geniş açılı lens F2.2
GSM GPRS/EDGE (2G)
UMTS HSPA+ (3G)
LTE (4,5G) Cat42
A-GNSS (GPS + GLONASS)2
Bluetooth® 4.2 kablosuz teknolojisi
Google Cast
NFC
USB Type-C™
xLOUD
Clear Audio+
Stereo Kayıt
Bluetooth® 4.2 kablosuz teknolojisi, aptX / A2DP
Music
Album
Video
Spotify
What’s New
Şarj Yuvası DK60
Hoparlörlü Bluetooth® Mikrofonlu Kulaklık Seti SBH56

www.sonymobile.com

Etiketler: » »
Share
1903 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

1+5 = ?