logo

Sony’den Yeni Ev Sineması Projektörler

mh_sony_projektor

Sony, 5 Kasım 2014 tarihinde düzenlediği etkinlikte, yeni Ev Sineması projektörlerini tanıttı.

Net, parlak, yüksek kontrastlı görüntüler ve sinema kalitesinde zengin renklerle film ve oyunların keyfini çıkarmak için Sony, 4K, Full HD ve 3D kalitesini yaşatan Ev Sineması projektörleri ile oturma odalarında yeni bir eğlence dünyasının kapılarını açmayı sağlıyor. Pazara elektronik piksel iyileştirmesi olmadan, kayıpsız 4K doğal çözünürlük sunabilen bir marka olan Sony’nin 4K Ev Sineması projektörleri, 4096 x 2160 çözünürlük ile Full HD’nin dört katından fazla çözünürlük sunuyor. Profesyonel Sony sinema projektörlerinin içindeki panellerin benzeri olan gelişmiş SXRD paneller sayesinde Sony Ev Sineması projektörleri, etkileyici ayrıntı kalitesi sunarak izleyicileri maceranın içine sürüklüyor.

Sony Eurasia Görüntüleme ve Görsel İletişim Kanal Satış Müdürü Emre Fırıncıoğlu “Tüketicilere her zaman daha iyisini sunma vizyonumuz doğrultusunda geliştirdiğimiz, Doğal 4K’dan Full HD 3D’ye kadar Sony Ev Sineması Projektörleri, filmlere hayat veren yenilikçi teknolojiyle donatılıyor. Bu sürükleyici görsel deneyimi herkesin yaşaması gerektiğini düşünerek, Ev Sineması projektörleri serimizde çeşitli bütçelere ve evin her odasına uygun seçenekler sunuyoruz” dedi.

 4096 x 2160 Çözünürlükte görüntü kalitesi

Sevdiğiniz filmleri gerçek sinema kalitesinde ayrıntılarıyla izleyebilmenizi sağlayan Sony 4K ve Full HD Sony Ev Sineması projektörleri ile evinizde gerçek sinema deneyimi yaşamak mümkün oluyor. Büyük gösterim odaları için ideal bir seçenek olan Sony’nin en iyi 4K projektörü VPL-VW1100ES, 4096 x 2160 çözünürlükte görüntü kalitesi, 1.000.000:1 kontrast oranı ve 2000 lümen parlaklık sunuyor. Sony VPL-VW500ES 4K Ev Sineması projektörü, çarpıcı 200.000:1 kontrast oranı ve 1700 lümen parlaklık seviyesiyle orta büyüklükteki odalar için son derece uygun bir seçim oluyor, büyük ekran 4K deneyimini kendi evlerde yaşamayı sağlıyor. Etkileyici sinematik deneyimi evde yaşamaya imkân veren VPL-HW55ES Full HD 3D Ev Sineması projektörü, 1700 lümen parlaklık ve 120.000:1 kontrast oranıyla 2D veya 3D filmlere, oyunlara ve diğer içeriğe hayat veriyor. Eğlence deneyimini bir sonraki seviyeye taşımak isteyenlere uygun fiyatlı bir seçenek sunan VPL-HW40ES Full HD 3D Ev Sineması projektörü, profesyonel sinema projektörlerimizde kullanılan profesyonel teknolojiyi içeriyor; 1700 lümen parlaklık, zengin renkler ve göz alıcı kontrastla 2D ve 3D görüntüler sunuyor.

 İşletmeler, üniversiteler ve okullar için lazer projektörler

Dünyanın ilk 3LCD lazer projektörü olan VPL-FHZ55, Full HD’den daha yüksek çözünürlüğe sahip parlak ve ayrıntılı WUXGA görüntüler üretiyor; geniş bir kurulum gereksinimi aralığı için ideal çözüm oluyor. Dünyanın en parlak 3LCD projektörü olan VPL-FHZ700L ise, yüksek görüntü kalitesini ve parlaklığı, lazer projeksiyonun güvenilirliği, uzun çalışma ömrü ve azaltılmış çalıştırma maliyetleriyle bir araya getiriyor; yüksek WUXGA görüntü kalitesi ve çok yönlü kurulum seçenekleri sunuyor.

Sony VPL-FHZ700L ve VPL-FHZ55 lazer projektörler, yüksek görüntü kalitesi, düşük çalışma maliyetleri ve 20.000 saate kadar ışık kaynağını değiştirmeden çalışma özellikleriyle işletmeler, üniversiteler ve okullar için ideal birer seçenek sunuyor. 20.000 saat kullanım ömrü, normal kullanımla yaklaşık on yıl boyunca ışık kaynağını değiştirmek gerekmeyeceği anlamına geliyor. En üst seviyede performans sunarken bakım ihtiyacını daha da azaltan lazerli projektörler, geleneksel iş projektörleriyle karşılaştırıldığında kullanım ömrü boyunca daha düşük sahip olma maliyeti sunuyor.

Etiketler: » »
Share
2111 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

8+9 = ?