logo

Sosyal Medyada Taksitli İkinci El Alışverişin Yeni Adresi: Gittibu.com

Her gün alınan ve kullanılmayan, uzun süre depolarda ya da evlerde biriktirilen eşyalar, artık değerleniyor. İkinci el eşya alım ve satım platformu olan Gittibu.com, online pazarda satıcı ve alıcıyı şeffaf bir yapıda buluşturuyor.

Hızlı ve güvenilir satışın adresi olan Gittibu.com üzerinden aklınıza gelebilecek tüm eşyaları kredi kartı ile satabilmek mümkün. İster garajdaki araba ister ofisteki sandalye ister uzun zamandır kullanılmayan tekne ya da on bin parçalık puzzle. Kullanılmayan eşyaları, değerlendirerek bütçeye destek olmak Gittibu.com ile kolaylaştı.

Taksitle Alım Satım Sosyal Medyada Reklam

Satış yapılacak ürünleri yükledikten sonra kullanıcının sosyal medya üzerinden kendi reklamını ve satışını yapabilmesini de sağlayan Gittibu.com, siteye konulan ürünlerin bu sayede daha hızlı satılabilmesini de sağlayan alt yapıyı oluşturuyor. İkinci el eşya satmanın, yeni bir eşya almak kadar kolaylaştığı site, kullanıcının ürünü 12 ay taksite kadar alabilmesine de imkân tanıyor. Böylelikle alıcı, yeni ürünü taksitle alabilmenin kolaylığını, ikinci el alışverişe de taşıyor.

Hem Alıcı Hem de Satıcıyı Koruyor

İkinci el eşya alım satımında “güven” ve “şeffaflık” ilkesini benimseyen Gittibu.com, ödeme ve tedarik konusunda hem satıcıyı hem de alıcıyı koruyor. Ödeme yapılmadan gönderilen ürünler ya da ödemesi yapıldığı halde gönderilmeyen ürünler gibi ikinci el eşya alım satımında en çok korkulan konular artık Gittibu.com ile geride kalıyor. Ürün satın alındıktan sonra ödenen tutar, Gittibu.com’un ortak ödeme havuzunda bekletiliyor. Ürün alıcıya ulaştıktan ve doğru ürünün gittiğine dair onay iletildikten sonra ise satıcıya ödeme gerçekleşiyor. Öte yandan hem yurtiçi hem de yurtdışına kargo ile gönderim yapılmasına imkân tanıyan site, kargo takibini de kendi yürütüyor.

İster Ütü Satın İster Ders Verin

Sahip olduğu özellikleri ve faaliyete geçtiği süre içerisinde hızla popülerleşen Gittibu.com, kullanıcıların ikinci el eşya satabilmelerinin yanı sıra müzik, matematik gibi farklı alanlarda ders vermek isteyen ya da seramik kursu düzenleyen herkesin sunduğu hizmetin duyurusunu ya da satışını yapabilmesini sağlıyor.

Sistem Nasıl Çalışıyor?

  • Alıcı ya da satıcı Gittibu.com’a kayıt oluyor.

  • Satış gerçekleştirmek istenilen ürüne yönelik ilan veriliyor, ardından sosyal medya hesaplarından duyuruluyor.

  • Alıcı tarafından beğenilen ürün satın alınıyor.

  • Ödeme yapıldığı anda ürün geçici olarak stoktan kaldırılıyor.

  • Yapılan ödeme Gittibu.com’un BDDK onaylı finans sağlayıcısının havuz hesabında bekletiliyor.

  • Kargo ile gönderilen ürün alıcıya ulaştıktan sonra belirtilen özelliklere uyuyorsa alıcı en geç üç gün içerisinde ürünü sistem üzerinden kabul ediyor veya reddediyor.

  • Ürün kabul edildiğinde Gittibu.com birkaç gün içerisinde hizmet bedelini keserek parayı satıcıya gönderiyor.

Etiketler:
Share
2612 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

7+9 = ?