logo

Sosyal Medya’nın Salih Usta’sı

mh_salih_usta_01

Sosyal medyada tam bir fenomen olan boya ustası Salih Usta’nın (Salih Katipoğlu) en büyük özelliği sosyal medyayı, interneti çok iyi kullanması ve özellikle müşterilerine sosyal medya ve internet uygulamaları üzerinden geri dönmesi. Kullanacağı boyaların renklerini yapacağı işin şeklini müşterilerine önceden WhatsApp üzerinden bildiriyor. Telefonu 24 saat açık olan Salih Usta, her zaman güleryüzlü ve ilgili tavırlarından ötürü onunla çalışmış olanlar bir sonraki işlerinde de tekrar Salih Usta’yı görmek istiyorlar.

Salih Katipoğlu, üniversite eğitimli ustalardan. Karadeniz Teknik Üniversitesi 2 yıllık İşletmecilik Bölümü mezunu. Okurken de özellikle yaz aylarında şu anda yaptığı işlerin içindeymiş. Yaptıkları işyeri ve ev makyajları, yani ev-işyeri giydirmek. Evin veya işyerinin görselliğine dair aklınıza ne gelirse (boya, duvar kağıdı, efekt gibi) onları büyük bir titizlikle yapıyor ve bunlarla ilgili istenildiği kadar farklı çalışmalara imza atıyor.

İşinde Çok Titiz ve Randevularına Sadık

Randevularına inanılmaz sadık olan Salih Usta, dediği saatte gelen ve dediği saatte işini bitiren, bu konuya çok hassasiyet gösteren bir usta. Dolayısıyla kendisini çağırdığınız zaman biliyorsunuz ki; geleceğim dediği saatte gelir, yapacağım dediği şeyi yapar. Bunları anlatırken paylaştığımız bilgiler kulaktan dolma kesinlikle değil. Salih Usta ile 2 ayrı kez çalıştığımız için kendi gözlemlerimize dayanıyor.

Salih Usta, işin yapılması kadar randevuya sadık olunmasının da işin tabiatında olması gereken bir durum olduğu için insanların en çok önem verdiği şeylerin başında geldiğini düşünüyor. O yüzden karşısındaki insanı fethedebilmek için öncelikle verilen saate, randevuya ve söze sadık kalınması gerektiğine inanıyor.

Yakında Yeni Web Sitesi Üzerinden Hizmet Verecek

İnternette konuyla ilgili olarak şu an çalışması devam eden ve 2 aya kadar yayında olacak bir site hazırlıyor: www.evgiydirmesanati.com. Sitenin amacı profesyonel insanlardan profesyonel insanlara hizmet sunmak. Salih Usta’ya göre iyi bir hizmet alabilmek için iyi hizmet vereni bulmak lazım. Bunun için de sanal dünyayı, interneti iyi kullanmak gerekiyor. İnsanların hizmet vereni bulurken tamamen referanslarına, sertifikalarına ve eğitimlerine önem vermeleri gerektiğine inanıyor.

mh_salih_usta_02

Etiketler: » »
Share
3024 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

2+2 = ?