logo

Steven Bandrowczak, Xerox İcra Kurulu Başkanı Olarak Atandı

Xerox İcra Kurulu Başkanı Steven Bandrowczak

Steven Bandrowczak, Xerox’a 2018 yılında şirketin Başkanı ve Operasyon Direktörü olarak katıldı. 2022 senesinin Haziran ayında, John Visentin’in vefatından bu yana, geçici CEO olarak görev yaptı. Başkan ve COO olarak Steven Bandrowczak, iş stratejisi, ürün ve hizmet sunumu, müşteri faturalandırması ve bilgi teknolojisi dahil olmak üzere, şirketin iş destek hizmetlerinin yanı sıra, Xerox’un Yazılım ve Inovasyon şirketleri için küresel bir operasyon stratejisi geliştirmekten ve yürütmekten sorumluydu. Steven Bandrowczak, ayrıca Xerox Holdings Corporation’ın hali hazırda başkanıyken CareAR’ın Başkanı olarak görevini sürdürdü.

Xerox Yönetim Kurulu Başkanı James Nelson “Steve, pazar payını artırmak ve kârlılığı artırmak için dijital platformlardan yararlanarak sonuçlar elde etme konusunda, kanıtlanmış başarılı bir geçmişe sahiptir. Ayrıca, Xerox’un ona en çok ihtiyaç duyduğu zamanlarda sürekli olarak öne çıktı, tutku ve empatiyle liderlik etme yeteneğini gösterdi. Yönetim Kurulunun, Steve’in Xerox’u ileriye taşımak için doğru lider olduğuna dair güveni tamdır” dedi.

Steven Bandrowczak “Kurulun beni İcra Kurulu Başkanı olarak atama kararından onur duydum. Şirketimiz için büyük bir potansiyel görüyorum ve geleceğe doğru ivme kazanırken, Xerox’taki tüm çalışma arkadaşlarımla birlikte çalışmaktan onur duyuyorum” dedi.

Steve Bandrowczak Kimdir?

Steve Bandrowczak, Xerox’a 2018 yılında Alight Solutions şirketinden katıldı ve kendisi burada şirketin küresel tedarik zinciri, paylaşımlı hizmetler, ürün geliştirme, dönüşüm ofisi, borç hesapları, BT stratejisi ve operasyonları, kurumsal risk yönetimi ve gayrimenkulden sorumlu Operasyon Direktörü ve Bilişim Kurulu Başkanı olarak çalıştı. Alight Solutions şirketindeki deneyiminden önce Bandrowczak, Sutherland Global Services’de, Telekomünikasyon Medya ve Teknoloji Başkanıydı. Daha önce Hewlett-Packard’da Global Business Services’in Kıdemli Başkan Yardımcısı olarak görev yaptıktan sonra, 16.000 çalışanı olan paylaşımlı hizmet kuruluşunu, otomasyon, iş zekâsı ve iş gücü optimizasyonu odaklı yüksek verimli bir kuruluşa dönüştürdü. Buna ilaveten Bandrowczak, Enterprise Services Group’ta, iş süreçlerinde dış kaynak kullanımı (BPO) uygulamasını yönetti. Kariyeri boyunca Bandrowczak, Avaya, Nortel, Lenovo, DHL ve Avnet dahil olmak üzere, çeşitli milyarlarca dolarlık küresel şirketler için üst düzey liderlik pozisyonlarında bulundu.

Etiketler: »
Share
342 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

10+1 = ?