logo

SuchApp Mesajlaşma Uygulaması Türkiye Pazarına Girdi

High TV CEO’su Eric Klein

SuchApp, Türkiye pazarına girdi. 178 ülkede, 16 planlanmış yerel sürümüyle görücüye çıkan uygulamanın beş yıl içerisinde dünyada 400 milyonu aşkın aktif kullanıcıya ulaşarak, ilk beş mesajlaşma uygulamasından birisi olması hedefleniyor. 1,5 milyon doları aşan geliştirme yatırımıyla hayat bulan SuchApp’ın bu hedefine ulaşması için 40 milyon dolar yatırım yapılacak.

SuchApp, Yenilikçi Özellikleriyle Farklılaşacak

SuchApp uygulaması ve uygulamanın yenilikçi özellikleri 20 Mart’ta İstanbul’da gerçekleştirilen toplantıda tanıtıldı. SuchApp CEO’su Ronny Shany, OnICO CEO’su Ozan Turnalı, High TV CEO’su Eric Klein, Dijital Dönüşüm Derneği Başkanı İsmail Hakkı Polat, Avukat Sima Bektaş gibi uzman isimlerin konuştuğu toplantının moderatörlüğünü ünlü sinema ve tiyatro oyuncusu Pelin Batu yaptı. Toplantıda, SuchApp yetkilileri, lisans görüşmeleri de gerçekleştirdiler.

Yeni uygulamayı Türkiye’ye getirmek için heyecanlı olduklarını söyleyen SuchApp CEO’su Ronny Shany, “Türkiye’de ve dünyanın diğer ülkelerinde blockchain’e olan ilginin arttığı özel bir yerdeyiz, SuchApp’ın bu piyasada oldukça önemli bir boşluğu dolduracağına olan inancımız tam” diye konuştu.

SuchApp’ın çevrimiçi olarak kullanılan teknoloji yolunu tamamen değiştirme potansiyeline sahip olduğuna inandıklarını ifade eden OnICO CEO’su Ozan Turnalı ise, “OnICO’da ana hedefimiz; insanların tutkularının peşinden gitmesi, yeni ilgi alanları keşfetmesi ve dünyanın farklı yerlerindeki kişilerle bağlantıya geçmesi için yardımcı olan platformlar geliştirmek. Uygulamanın yardımı ile bu hayalimizi gerçeğe dönüştürebiliriz” değerlendirmesinde bulundu.

Dikkat Çekici Özellikler

Sadece gerçek zamanlı mesajlaşma sağlamayan uygulama; 4K yayınlı görüntü, ayrıntılı güvenlik, etkin topluluk, iş görüşmeleri gibi yeni ve güçlü özellikleri ile dikkat çekiyor. Uygulama, sınıfının en iyi mesajlaşma sistemini, dünyanın ilk 5G mesajlaşma ekosferini oluşturmak için güçlü, yatırımcı düzeyinde, blok zincir ekonomisine dayalı bir sosyal ağın gücü ile birleştiriyor.

Entegre dijital cüzdanda paranın dijital olarak taşınmasına imkân tanıyan uygulama ile faturalar kolaylıkla ödenirken, finansal varlıklar da sorunsuz bir şekilde yönetiliyor. Uygulama ile herkese ve her yere para gönderimi yapılabiliyor.

2020’de Pazar 120 Milyar Doları Geçecek

Sosyal medya/mesajlaşma endüstrisi dünya çapında 90 milyar dolarlık pazara sahip. Rakamın 2020 yılında 120 milyar doları geçmesi öngörülüyor. Ancak, bu endüstri fonksiyonellik konusunda 3 milyar kullanıcının beklentisini karşılamakta yetersiz kalıyor. Uygulama bu noktada, blok zincir teknolojisine dayalı, yepyeni özelliklere sahip yeni bir mesajlaşma ekosistemini Türkiye pazarına sundu.

SuchApp platformunda; dijital para ekosisteminde kullanıcılar SPSkoin altında birleşecek.

Bu token’in tüm büyük para birimleriyle takas edilebilecek ve ödeme yapma noktasında ulusal kurlara alternatif olacak.

Uygulamanın dijital paraların tüm dünyada yaygın halde kullanılmasında itici güce dönüşecek. Kullanıcılar, uygulama ile kolayca satın alma işlemi yapabilecek ve sadakat ödülü olarak SPSkoin’i kazanabilecek.

Uygulama İle Neler Yapılabilir?

Canlı yayın paylaşımı; Dört kişiye kadar görüntülü sohbet; Tam fonksiyonlu ticari mesajlaşma; Pazarlama; Müşteri sadakat programları; Canlı filtreleme ve görüntü düzeltme; Dijital cüzdan ve dijital para; Dijital parayı yönetebilmek için ayrıcalıklı debit/gift kartları; Binden fazla etiket.

Etiketler: »
Share
1883 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

3+8 = ?