logo

“Summer Collection” Karma Sergisi Evrim Sanat Galerisi’nde Açıldı

İstanbullu sanat izleyicisinin gözdesi olmaya başlayan Evrim Sanat Galerisi, “Summer Collection” isimli karma sergiye 22 Temmuz – 4 Ağustos 2023 tarihleri arasında ev sahipliği yapıyor.

22 Temmuz’da açılışı gerçekleşen sergide Bağdat Okuroğlu, Caner Kemahlıoğlu, Deniz Serkan Özcan, Eda Uzun, Fırat Bahşi, Gizem Tokay, Gülşah Tontu Özdemir, Günsu Saraçoğlu, Hakan Güven, Melih Can, Metin Aykanat, Özge Torun, Özgür Boran Gültekin, Sibel Armağan Benek, Sinem Yeşiltaş ve Tuğba Küçükbahar’ın 30 eseri bulunmaktadır. Yağlı boya, akrilik, dijital baskı, karışık teknik ve seramik tekniği ile hazırlanmış eserler, açılışa katılan sanat izleyicisinin büyük beğenisini topladı.

Serginin Küratörlüğünü yürüten Arzu Kılıçdoğan “Evrim Sanat Galerisi, keyifli ve başarılı sergi seçkilerine, “Summer Collection” sergisiyle ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Bu sergi ile Evrim Sanat Galerisi, genç sanatçılara desteğini sürdürüyor. Sanatçının farklı tekniklerle hazırlanmış seçkisini sanatseverler ile buluşturmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Evrim Sanat Galerisi’ne tüm sanatseverleri bekliyoruz” dedi.

Sergi, Pazartesi, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri 11:00 – 19:00 saatleri arasında, Pazar günü ise 12:00 – 18:00 saatleri arasında ziyaret edilebilir. Salı günleri ziyarete kapalıdır.

Adres: Göztepe Mah. Bağdat Cd. Handan Palas Apt. No: 233 D: 1    Kadıköy – İstanbul

www.evrimsanatgalerisi.com

Etiketler: »
Share
383 Kez Görüntülendi.