logo

Summer M.I.C.E. Fest & Networking 2021, 3-4 Eylül 2021 Tarihine Ertelendi

HBS Group Yönetim Kurulu Başkanı, Summer MICE Fest & Networking 2021 Organizasyon Başkanı İlker Habeşoğlu

Summer M.I.C.E Fest & Networking 2021 (SMF), pandemi koşullarının beraberinde getirdiği zorluklar, sektörün ekonomik olarak içinden geçtiği zorlu koşullar ve en önemlisi toplum sağlığının tüm ekonomik kaygılardan yüce olduğu düşünülerek ertelendi.

Konuyla ilgili olarak Festival Komitesi bir basın bülteni yayınlandı. Bültende “Sayın Kamu Kurum ve Kuruluşlarımız, Sektör Derneklerimiz, Kongre Otel Yönetimlerimiz, Etkinlik Mekanlarımız, Etkinlik, Kongre, Fuar ve Düğün Organizasyonu firmalarımız, profesyonellerimiz ve tedarikçilerimiz. Sizlerin, enerjisi ve destekleri ile yola çıkan, dünyanın ilk ve tek açık hava M.I.C.E. festivali ve networking organizasyonu, Summer M.I.C.E Fest & Networking 2021 (SMF), festival komitesi olarak başta ülkemizin ve dünyamızın içinde bulunduğu pandemi sürecini bir süredir yakından takip ediyoruz. Maalesef ülkemizdeki ve dünyadaki kaygı veren aşırı vaka ve ölüm artışları, toplumların genel kaygıları ile birleşince, bizler için sahalarımıza döneceğimiz günlerin bir süre daha uzayacağı artık aşikardır. Son dalganın, Mayıs 2021 sonuna kadar yeteri kadar azalmayacağı tüm bilim kurulları tarafından da artık ifade edilmektedir. Daha verimli ve taahhütlerimizi eksiksiz yerine getirebilmek için, kurumsal firma yetkilileri ile de yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde, etkinliklerin maalesef Kasım, Aralık hatta 2022 Ocak gibi başlaması revize ile ön görülmektedir. Bir süredir, organizasyon olarak sessizliğimizin tek sebebi, bu çalışma sürecinde, doğru zaman da, taahhüt edilen kitleleri, ekonomik olarak en uygun bütçe ile buluşturma arzumuzdur. Sektör olarak, hepimizin, yeni iş ve pazar arayışında olduğunu biliyoruz. Bu nedenle, farklı destinasyon temsilcileri ile sizleri doğru tarihte bir araya getiriyor olmak için de aralıksız çalışıyoruz.

Bu dönemde, sadece yapmış olmak için bir organizasyon içine girerek, sizleri erken bir bütçe giderine sokmamak, beklediğiniz kitlelerden uzak kitleler ile buluşturmamak, başarılı bir organizasyon ile sahadan ayrılmak adına çok önemli bu kararı aldığımızı başta belirtmeyi arzu ediyoruz. Pandemi sürecinin, sektöre ve paydaşlarına verdiği ekonomik zararlar, global seyahat yasakları, halk ve toplum sağlığı düşünülerek, ilgiyle karşıladığınız, stant ve ziyaret taleplerinizi ilettiğiniz, Summer M.I.C.E. Fest & Networking 2021, daha verimli, daha güvenli, daha sağlıklı bir organizasyon ile 3-4 Eylül 2021 tarihinde, yine Life Park Etkinlik ve Yaşam Alanı’n da gerçekleşecektir. Sizler ile, eğlenerek, gülerek ve hatta ümidimizdir sarılarak, En doğru zamanda, En doğru kitle ile, En sağlıklı ortamlarda, Sponsorlarımız ile hazırladığımız sahneler ve etkinliklerde, Yeni iş birlikleri ile buluşmak ümidi ile, Sağlıkla Kalın” dendi.

www.summermicefest.com

Etiketler:
Share
1934 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

1+3 = ?