logo

22 Ağustos 2017

“Summer Sensation Party” Eğlenceseverleri Buluşturdu

Summer Sensation Party”, Mr Cas Hotels Beyoğlu’nda 18 Ağustos 2017 Cuma akşamı gerçekleşti. Gecede konuklar Mert Ulu ve ekibinin canlı performansı ve DJ Burcu Ulusu’nun hareketli parçaları ile keyifli zaman geçirdiler.

Organizasyonu Senem Selimi tarafından gerçekleştirilen etkinliğe Maxi Haber (www.maxihaber.net), Medya Faresi (www.medyafaresi.com), Yabangee’nin (www.yabangee.com) Medya Sponsoru olarak destek verdi.

Yapılan çekiliş sonrasına şanslı misafirler Mr. Cas Hotels Beyoğlu’ndan bir kişiye çift kişilik standart odada kahvaltı dahil bir gece konaklama, Milord Style House’dan  (www.milordstylehouse.com) “Kişiye özel dikim gömlek”, Dentaluna Klinik’ten  (www.dentaluna.com) “Laserli Diş Beyazlatma İşlemi”, Garage Hair Studio’dan  bir kişiye özel stüdyolarında geçerli olmak üzere hediye çeki ile ödüllendirildi.

Geceye katılan tüm davetliler elbiseleriyle şıklık yarışı içindeydiler. Birbirinden güzel ve hareketli müzik parçalarının yer aldığı bu özel gecenin ilerleyen saatlerinde konukların danslarıyla eğlence doruğa çıktı.

 

Etiketler: » » »
Share
3999 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

1+6 = ?