logo

Tahsin Gürdoğan Sigortam.net’in Yeni CEO’su Oldu

mh_sigortam_net_tahsin_gurdogan

Tahsin Gürdoğan

Sigortam.net, 2001 yılında Türkiye’de online ve telefon üzerinden sigorta satış ve karşılaştırma hizmeti sunan ilk şirket olarak kuruldu. İnternet sektörüne odaklanan ve VC özelliğinde olan iLab Holding yatırımı Sigortam.net, Türkiye’de bireysel poliçe satan aracılar arasında birinci şirket olarak hızlı büyümesine devam ediyor. 2 milyondan fazla müşteriye hizmet vermiş olan Sigortam.net’in yeni İcra Kurulu Başkanı ve CEO’su sektörel deneyimleri ile Tahsin Gürdoğan oldu.

Gürdoğan, 1996 yılından başlayarak elde ettiği 20 yıla yakın iş tecrübesini  yatırım bankacılığı, fon yönetimi ve uluslararası sermaye piyasaları alanıyla, sigorta sektörünün elementer, hayat ve bireysel emeklilik  branşlarında oluşturdu. İş hayatına Vakıfbank Yatırım Bankacılığı Başkanlığı bölümü, Uluslararası Sermaye Piyasaları ve Yatırım Fonları Yönetimi’nde başlayan Gürdoğan, Avivasa (Ak Emeklilik dönemi) şirketinde pazarlama ve emeklilik fonları ürün yönetiminin ardından, HSBC Bank’da elementer sigorta ürünleri ve bireysel emeklilik fonlarını banka dağıtım kanalları için projelendirerek pazarlama faaliyetlerinin yönetiminde yer aldı. BNP Paribas Cardif Sigorta ve Hayat şirketlerinin Satış, Pazarlama ve İş Geliştirme faaliyetlerinden sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevlerini üstlendikten sonra Groupama Sigorta ve Groupama Emeklilik Şirketleri’nin Pazarlama, İş Geliştirme, Bankassurans, Alternatif Kanallar ve Kurumsal İletişim’inden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak iş hayatına devam etti. AIG Sigorta Şirketi’nin Global Brokerlar, Büyük Müşteriler ile onlara bağlı “Captive Acente” yönetiminin yanı sıra AIG çatısı altında Türkiye’nin de içinde bulunduğu Doğu Avrupa bölgesindeki on ülkenin çok uluslu şirket programlarının “Client Engagement” kapsamında bölge sorumluluğunu üstlendi.

Gürdoğan, üniversite eğitimini Bilkent Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde BS derecesi alarak tamamladı. Boğaziçi Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden yüksek lisans derecesi ile mezun olan Gürdoğan, ODTÜ’de istatistik ve yöneylem bilimi üzerine de eğitim aldı. Ayrıca başta Londra ve Paris olmak üzere pazarlama, satış ve iş ortaklıkları üzerine birçok kurumsal eğitim programına katıldı. Çeşitli sivil toplum örgütlerinde görev alan Gürdoğan geçmişte  Türkiye Genç İşadamları Derneği’nde Yönetim Kurulu Üyeliği, Sicil Disiplin Kurulu Başkanlığı ve Saymanlık gibi farklı görevleri de üstlenmiştir. Evli olan Gürdoğan, ikiz çocuk babasıdır.

Etiketler: » » » » » » » »
Share
2728 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

9+5 = ?