logo

“Taş ve Boya-2” İsimli Duo Sergisi Açıldı

Mozaik sanatçısı Mehmet Kına ve yağlı boya sanatçısı Haluk Aydemir’in “Taş ve Boya-2” isimli duo sergisi 23 Eylül – 10 Ekim 2023 tarihleri arasında Evrim Sanat Galerisi’nde ziyaret edilebilir.

23 Eylül’de gerçekleşen kokteyl ile açılan sergiye sanat camiasından tanınmış simalar ve sanatseverler katıldı.

Beyazıt’taki Sahaflar Çarşısı giriş kısmındaki büyük çınar ağacının altını 35 yıldır mesken tutan şair Hüseyin Avni Dede serginin onur konuğuydu. Sanatçı Mehmet Kına’nın eserlerine ilham veren Dede, açılışa katılan davetlilerle sohbet etti ve şiirleriyle keyifli anlar yaşattı.

Evrim Sanat Galerisi’nin Kurucusu Betül Ketenci sergiyle ilgili olarak “Evrim Sanat Galerisi’nde, farklı iki disiplinden sanatçının eserlerinin buluştuğu “Taş ve Boya-2” sergisine ev sahipliği yapmaktan dolayı onur duyduk. İzleyicinin de büyük beğenisini toplayan eserleri görmek isteyen tüm sanatseverleri Evrim Sanat Galerisi’ne bekliyoruz” dedi.

Sergi, Pazartesi, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri 11.00 – 19.00 saatleri arası, Pazar günü ise 12.00 – 18.00 saatleri arası açık olacaktır. Salı günleri ziyarete kapalıdır.

Adres: Göztepe Mah. Bağdat Cd. Handan Palas Apt. No: 233  Daire: 1    Kadıköy – İstanbul

Etiketler: »
Share
402 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

3+9 = ?