logo

Tasit.com Pazaryeri Olarak Hizmet Sunmaya Başladı

Garaj Sepeti CEO’su Mehmet Çelikol

Garaj Sepeti, 2017 yılı sonunda satın aldığı Tasit.com’u yaptığı altyapı yatırımları ile bir pazar yerine dönüştürdü. Yaklaşık yedi aylık çalışma sonucunda yenilenen Tasit.com’da araç kiralama, oto tamir ve bakım, ekspertiz, oto kuaför, sigorta, kasko gibi mobilite hizmetleri yer alıyor.

Keyfini sür” mottosu ile kullanıcılarla yeniden buluşan Tasit.com, sürücüler ve araç sahiplerinin ihtiyaçlarına yönelik çözüm üreten bir pazar yeri olarak hizmet sunuyor.

Dönüşüme ilişkin olarak Garaj Sepeti CEO’su Mehmet Çelikol “Ehliyet sahiplerinin tüm hizmetleri alabileceği Türkiye’nin ilk araç hizmetleri pazar yerini yarattığımız için çok mutluyuz. Sürekli yeni ürünler ekleyerek Tasit.com’u zenginleştirmeye devam edeceğiz. Kısa sürede yaklaşık 1.000 hizmet sağlayıcısını platforma dahil ettik, hedefimiz kısa sürede bu rakamı 5.000’e çıkarmak. Ehliyeti olan herkesin, Tasit.com üyeliği ile hayatını kolaylaştırmak ve mobilitenin dertlerini bir kenara bırakarak, sürüşün keyfine vardıkları bir hayat sunmak istiyoruz. Tasit.com’un 2019 yılı içinde yenilenecek uygulaması ile de mobilitenin dijital cüzdanı olmayı hedefliyoruz. Araç hizmetlerinde pazar yerine dönüşümün Türkiye’deki ilk uygulayıcısı olmak bize gurur veriyor” dedi.

İlk kampanya Speedy ile…

Tasit.com yenilenmesi ile beraber büyük zincirlerin platforma dahil olması için de çalışmalar yapıyor. Pek çok zincir hizmet noktası ile anlaşan Tasit.com, ilk olarak Speedy kampanyasını başlattı. 31 Aralık 2018 tarihine kadar geçerli olan kampanya Kış Bakım Hizmeti üzerine… Hizmet antifriz değişimi, fren hidroliği değişimi, silecek montajı & değişimi, balans hizmeti, far ayarı, klima dezenfeksiyonu hizmetlerini kapsıyor. 450 TL olan Speedy Kış Bakım Paketi Tasit.com’dan 249 TL’ye satın alınabiliyor.

Etiketler: » »
Share
2017 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

7+9 = ?