logo

Tatilbudur.com, ExenPay ve Bitexen İle İşbirliği Gerçekleştirdi

Son yıllarda kullanım alanları oldukça artan blokzincir teknolojisi ekosistemine adım atan Tatilbudur.com; utilitytoken, NFT ve blokzincir temelli cüzdan uygulamalarını hayata geçiriyor.

Tatilbudur.com, TESLA, Meta (Facebook), Microstrategy gibi teknoloji firmaları ile kripto varlıklardan oluşan ve toplam ekonomi değeri 2.5 trilyon doları aşan blokzincir ekosistemine ilk adımını Tatil Token ile atıyor. Kripto varlıklar ile gerçekleştirilebilen işlemlerin tamamen takip edilebilir, objektif ve çok hızlı gerçekleştirilebilir olması Turizm Sektörü’nde birçok avantajı da beraberinde getirecek. TatilBudur ve Bitexen şirketlerinin ekosistemlerinin bir araya gelmesiyle milyonlarca kişiye ulaşılması ve avantajlardan faydalanmak isteyen kullanıcıların oluşturacağı bir ekosistem haline dönüşmesi bekleniyor. Kullanıcılara birçok üründe erken rezervasyon ve satın alma hakkı, indirimli fiyatlar ve özel deneyimler sunulurken bu fayda unsurlarının Bitexen ve TatilBudur ekosistemlerinde yer alan birçok paydaş ile de genişletilmesi hedefleniyor.

Seyahat Deneyimlerinin NFT’leştirilmesi

TatilBudur, NFT (Non-FungibleToken) ile kullanıcıların gerçekleştirmiş oldukları seyahatlerin ve özel deneyimlerin NFT’leştirilmesiyle Proof of Travel (Seyahat İspatı) kavramını da hayata geçirmeyi hedefliyor. Bu sayede ileride ortaya çıkması beklenen mobil cüzdan uygulamasıyla bireyler, NFT’lerini Tatil tokenleri ile oluşturabilecek ve görüntüleyebilecekler.

TatilBudur Dijital Cüzdan

Tatilbudur.com, yakın bir tarihte kullanıcılarına sunmayı planladığı dijital cüzdan uygulamasını Bitexen ve ExenPay ile gerçekleştirdiği işbirliğiyle bir üst seviyeye taşıyarak blokzincir temelli işlevleri de aktifleştirecek. Böylece kullanıcılara özel deneyim ve faydalara erişebilmesini sağlayarak ilerleyen aşamalarda NFT’lerin oluşturulması, saklanması ve transfer edilebilmesi gibi özellikleri de sunabilecek.

Etiketler: » » »
Share
812 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

2+4 = ?