logo

TAV Airport Hotel İzmir Açıldı

mh_tav_airport_hotel_izmir

Soldan sağa: BTA İzmir İşletme Müdürü Akın Yorulmaz, BTA İcra kurulu Başkanı Sadettin Cesur, BTA Operasyondan Sorumlu İcra Kurulu Üyesi İbrahim Demir

2004 yılında İstanbul Atatürk Havalimanı içerisinde hizmet vermeye başlayan TAV Airport Hotel, ikinci otelini İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nda açtı. BTA tarafından işletilen TAV Airport Hotel İzmir, 2 milyon Euro yatırımla hayata geçirildi. İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nın iç hatlar terminali ile dış hatlar terminalinin birleştiği noktada konumlanan otel, 5 bin metrekare alanda 81 odası ile hizmet veriyor. Buradan şehrin çekim gücü yüksek diğer noktalarına da kolayca ulaşım sağlanabiliyor. TAV Airport Hotel İzmir’in Çeşme ve Kuşadası’na mesafesi yalnızca 1 saat. Konuklar şehir merkezineyse 25 dakikada ulaşabiliyor.

“Yılın 12 ayı devam eden iş odaklı turizmi göz önüne aldık”

BTA İcra Kurulu Başkanı Sadettin Cesur, İzmir’de konuklarına TAV Airport Hotel ayrıcalığını sunmaktan mutluluk duyduklarını belirterek “İzmir sahip olduğu ekonomik, kültürel ve toplumsal değerlerle Türkiye’nin başlıca çekim merkezleri arasında yer alıyor. Yılda yaklaşık 11 milyon yolcu ağırlayan Adnan Menderes Havalimanı bölgenin, ülkenin geri kalanına ve dünyaya açılan kapısı olarak önemli bir işlev üstleniyor. TAV Airport Hotel’i İzmir’e taşırken bu potansiyeli göz önünde bulundurduk. Yaz turizmiyle sınırlı kalmayarak yılın tamamında yoğun bir şekilde hizmet vermeyi planlıyoruz. İzmir’in hak ettiği yere gelmesi için, ilgili tüm paydaşlarımızla işbirliği içinde katkı sunmaya devam edeceğiz. TAV Airport Hotel İzmir’den şehrin çekim gücü yüksek diğer noktalarına da kolayca ulaşım sağlanabiliyor. Otel, çok sayıda yerli ve yabancı firmanın faaliyet gösterdiği Torbalı ve ESBAŞ’a yakın bir konumda bulunuyor” dedi.

Konumuyla yolculara önemli bir ayrıcalık yaratıyor

TAV Airport Hotel İzmir; Airport, Superior, Deluxe ve Suit oda seçenekleriyle hizmet veriyor.

TAV Airport Hotel İzmir, uzun aktarma saatleri arasında dinlenmek ve havalimanı kalabalığından uzakta sakince vakit geçirmek isteyen misafirler için ideal bir hizmet de sunuyor. Uçuş öncesinde ve aktarmalı uçuşlarda saatlik konaklama olanağı sunarak, muhteşem bir konaklama deneyimi yaşattıktan sonra misafirlerinin uçuşlarına zamanında yetişmelerine yardımcı oluyor.

Minimalist bir yaklaşımla tasarlanan otel, konforlu bir dinlenme ortamı sunuyor

Otel dekorasyonu, yurt dışındaki havalimanı otellerinin konfor ve pratik kullanımından esinlenilerek, minimalist bir yaklaşımla tasarlandı. Bu sayede TAV Airport Hotel İzmir, modern ve rahatlatıcı tarzıyla konuklarına konforlu bir dinlenme ortamı sunuyor. Enerji ve ilhamın rengi sarının, dinginlik ve rahatlığı simgeleyen grinin göze çarptığı dekorasyonda, renkler ve görseller kadar doğal malzeme kullanımına da önem verildi. Lobisinde konuklarına geniş bir dinlenme, çalışma alanı ve 24 saat açık restoran hizmeti sunan TAV Airport Hotel İzmir’de market alanı da yer alıyor.

Havalimanında iş toplantısı yapacaklar için seçkin detaylar

TAV Airport Hotel, üç farklı toplantı odası ile de İzmir ve bölgenin iş dünyası ve sosyal yaşamına yön vermeye hazırlanıyor. Görsel ve teknolojik her türlü altyapının hazır olduğu toplantı odaları, iç hatlar gelen salonunda bulunuyor. Ayrıca sadece toplantı odaları için misafirleri karşılayan bir lobi de bu katta hizmet veriyor.

www.bta.com.tr

Etiketler: » »
Share
5161 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

2+1 = ?