logo

Tavport.com, Sokak Hayvanlarına Destek Veriyor

mh_tavport_hayvan_destek

TAV Tourism bünyesinde faaliyet gösteren tavport.com üzerinden yapılan her rezervasyon sokak hayvanlarına destek olarak geri dönüyor. TAV İşletme Hizmetleri ve Marmara Hayvan Hakları Federasyonu (MarmaraFed) işbirliğiyle, temmuz ayından bu yana biriken bağışla alınan mamalar Kurtköy ormanlarına terk edilen hayvanlara götürüldü.

TAV İşletme Hizmetleri Genel Müdürü Bora İşbulan “Çevremize ve içinde bulunduğumuz topluma karşı sorumluluğumuzun bilincinde olarak faaliyetlerimizin sosyal fayda yaratmasını önemsiyoruz. Ayrıcalıklı, hızlı ve güvenli bir online seyahat platformu olarak hayata geçirdiğimiz tavport.com ile yer aldığımız bu projeyle yardıma muhtaç hayvanlara destek sağlıyoruz. MarmaraFed ile yaptığımız işbirliği sayesinde terk edilen hayvanların yiyecek ve ilaç ihtiyacını karşılamak üzere katkı sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu konudaki çalışmalarımızı güçlendirerek sürdürmeyi amaçlıyoruz” dedi.

MarmaraFed Onursal Başkanı Prof. Dr. Mirat Gürol “Hayvan Hakları Konfederasyonu’nun (HayKonfed) üye federasyonlarından MarmaraFed olarak tavport.com ile işbirliği içerisinde ormanlara atılmış sahipsiz hayvanlarımızı besliyoruz. İstanbul’u çevreleyen ormanlık alanlar belediyelerin bıraktığı binlerce köpekle dolu. Özellikle Kurtköy ormanlık alanlarında 3 bin civarında açlık ve hastalığa terkedilmiş köpek olduğu için ilk besleme etkinliğimizi bu alanda gerçekleştime kararı aldık. Can dostlarımızın yardım çağrısına kulak vererek bu anlamlı işbirliğini yapan tavport.com’un diğer kuruluşlara da örnek olmasını diliyoruz” dedi.

Uçak bileti, otel, araç kiralama yurt içi ve yurt dışı turlar gibi seyahatle ilgili her türlü hizmete www. tavport.com adresi üzerinden kolayca ulaşılabiliyor. Site üzerinden yapılan her rezervasyon için 1 TL MarmaraFed’e bağışlanıyor.

Yardıma muhtaç hayvanlar için besleme etkinliğinin iki ayda bir düzenlenmesi planlanıyor.

Etiketler: » » » » »
Share
1880 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

10+9 = ?