logo

TAXSEA İle İstanbulluların Trafik Çilesine Sona Eriyor

mh_taxsea_gorsel

İstanbul’da yaşanan trafik sorununa yepyeni bir alternatif, dünyadaki yat markalarının distribütörlüklerinin yanısıra, brokerage, tekne imalatı ve teknik servis alanlarında 2004 yılından bu yana hizmet veren Concept Marine’den geldi.

Türkiye’nin en yetkin ve deneyimli firmalarından Concept Marine’in yeni projesi Taxsea, İstanbul Boğazı ve Adalar hattında deniz taksi seferlerine başladı. Deniz ulaşımını hayatımıza dahil ederek zamanı verimli kullanmak ve trafik stresinden uzak ulaşım sağlamak misyonu ile yola çıkan proje kapsamında Taxsea, İstanbullulara şehir içi ulaşımda konforlu ve keyifli bir seçenek sunuyor.

Taxsea 2 standart 3 VIP teknesiyle Boğaz ve Adalar hattında 10 kişiye kadar aktif ulaştırma hizmeti sunuyor. Buna ek olarak program ve organizasyonlar için günlük, haftalık ve aylık kiralanabilecek teknelerle özel günleriniz için de hizmet veriliyor.

Concept Marine kurucularından Haluk Gündoğdu  “Taxsea projemiz ile en iyi bildiğimiz iş olan deniz ulaşımında İstanbullulara konforlu şehir içi ulaşımı sağlıyoruz. Zamanın herşeyden daha önemli olduğu günümüzde tüm altyapı çalışmalarını güvenlik ve müşteri memnuniyeti üzerine kurguladığımız Taxsea projemiz, işimize duyduğumuz heyecanın en yeni halkasıdır” dedi.

Taxsea çağırmak için günün her saati iletişim telefonu 444 9 093

Etiketler: » »
Share
2609 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

7+9 = ?