logo

TCL Communication, Patentli Teknolojisi Dragonhinge’i Tanıttı

TCL Communication, Mobil Dünya Kongresi 2019’da yeni patentli teknolojisi DragonHinge’i duyurmanın yanı sıra katlanabilir ekran portföyünü de kapsayan inovatif ürünlerini tüm dünyada ilk kez görücüye çıkarıyor. Patentli DragonHinge teknolojisi sayesinde TCL Communication katlanabilir panelli mobil cihazlarından oluşan serisinin tamamının ön tanıtımını ilk kez bu fuarda yapıyor.

TCL’in kardeş şirketi CSOT’nin özelleştirilebilen katlanabilir AMOLED ekranları kullanılarak üretilen bu katlanabilir mobil cihazlar, TCL Communication’un patentli teknolojisi DragonHinge tarafından destekleniyor. DragonHinge teknolojisi, cihazların çeşitli kullanım durumlarında katlanıp bükülebilmelerini mümkün kılarak bu cihazlar için mekanik bir gövde yaratıyor. Daha gelişmiş kullanıcı deneyimlerini mümkün kılan daha katlanabilir cihaz tasarımlarının önünü açan bu teknoloji, kolay ve kusursuz bir hareket alanı sağlıyor.

TCL Communication Global Satış ve Pazarlama Genel Müdürü Peter Lee “Kardeş şirketimiz CSOT’nin desteğiyle, TCL’nin, geleceğin mobil cihaz pazarında inovasyon yaratarak lider olabileceğini gösteriyoruz. Katlanabilir cihaz portföyümüzün potansiyelini göz önüne aldığımızda, yakın zamanda pazara sunacağımız yeniliklerle ilgili son derece heyecanlıyız. Ancak bu noktada birinci olmak için bir yarış içinde değiliz. Çünkü yalnızca donanım alanındaki zorlukların üstesinden gelmekte değil, nitelikli bir kullanıcı deneyimi sunduğumuzdan emin olmak için yazılım çözümleri noktasında iş ortaklarımızla birlikte çalışmak anlamında da sabırlı ve düşünceli bir yaklaşıma sahip olmanın daha sağduyulu olduğunu düşünüyoruz” dedi.

TCL Communication Global Ürün Merkezi Genel Müdürü Shane Lee “Katlanabilir ekran ve katlanabilir mobil cihazların pratik uygulamalarına baktığımızda, üstesinden gelinmesi gereken üç zorluğun öne çıktığını görüyoruz: Katlanabilir AMOLED ekranın kendisi, sağlam bir mekanik gövde ve tabii ki bu yeni form faktörlerine sorunsuz bir şekilde uyum sağlayabilen yazılım. TCL’nin CSOT ile gerçekleştirdiği dikey bütünleşme sayesinde, katlanabilir ekranlarla ortaya çıkan zorlukların çoğunun üstesinden geldik. Şimdi ise DragonHinge’i duyurmamızla birlikte, bu yeni form faktörlerini destekleyebilmek için çözülmesi gereken mekanik gövde zorluklarının üstesinden nasıl geleceğimizi tüm dünyaya gösterebilme fırsatına sahibiz. Artık bu yeni teknolojinin mümkün kıldığı eşsiz yazılım deneyimlerini sunma anlamında bizi özgürleştirecek ve hâlihazırda gelecek yıl ilk katlanabilir cihazımızı piyasaya sürmeye hazırlanırken, tüm bunların daha büyük ve bağlantılı bir ekosistemle nasıl ilişkili olduğunu ortaya koyan bir donanım çözümümüz var” dedi.

TCL Communication ve şirketin mobil cihaz serileriyle ilgili daha fazla bilgi için: www.tclcom.com, www.alcatelmobile.com, www.blackberrymobile.com

Etiketler: » » » »
Share
1506 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

1+10 = ?