logo

TCL TAB 11 Türkiye’de Satışta

TCL, 11 inç 5:3 en-boy oranlı 2K ekranında daha keskin detaylar ve daha zengin renklerle üstün sinemaskop deneyimi sunan en yeni uygun fiyatlı tableti TCL TAB 11’i Türkiye’de satışa sundu. Gücünü 8000mAh’lik devasa bir bataryadan alan tablet, 10 saate kadar çevrimiçi yayın izleme imkânı sunuyor ve canlı HD video görüşmeleri için 8MP geniş açılı bir ön kamera ile donatılmış olarak geliyor. Zarif bir alüminyum yüzeye, ince ve hafif bir tasarıma sahip olan tablette, sürükleyici bir ses deneyimi için Sound Booster kullanan dörtlü hoparlörler kullanılıyor.

Tabletin sahip olduğu bazı özellikler şunlar

– Daha büyük ekran-gövde oranı ve NXTVISION ile en iyi görsel deneyim

– Artırılmış batarya kapasitesi

– Hafif ve ultra ince gövde

– Piyasadaki en uygun fiyatlı tabletlerden biri

– Android 13

– Çoklu okuma modları

TCL Communication Avrupa Ürün Direktörü David Derrida “TCL’in inovasyona olan bağlılığı ve ekran teknolojisindeki uzmanlığımızla tasarladığımız TCL TAB 11 hem üretkenlik hem de eğlence sunarak tablet deneyimini geliştiriyor. 2K NXTVISION ekranı, sağlam performansı ve olağanüstü pil ömrü TAB 11’i her yaştan kullanıcı için çok yönlü ve güvenilir bir arkadaş yapıyor. Göz Bakımı özellikleri, rahat ve güvenli ekran deneyimi sağlıyor. Böylesine zengin özelliklere sahip ve bütçe dostu bir tableti pazara sunmaktan heyecan duyuyoruz” dedi.

NXTVISION Görsel İyileştirme ve Göz Bakımı Sunan Daha Büyük Ekran

Tablet, 2000 x 1200 piksel çözünürlüğe ve %85 ekran-gövde oranına sahip geniş bir 11 inç 2K ekrana sahip. TCL’in NXTVISION Görsel Geliştirme Teknolojisi sayesinde tablet, daha canlı renkler ve netlikle çarpıcı görüntü kalitesi sunuyor. Ayrıca, rahat bir izleme deneyimi için mavi ışık azaltma, güneş ışığında görüntüleme modu ve karanlıkta görüntüleme modu gibi Göz Bakımı özelliklerini de içeriyor.

Ters Şarj Özellikli Büyük Batarya

Performans açısından 4GB RAM ile güçlendirilen tablet, 64GB ROM depolama alanı sunarak günlük görevler ve eğlence için geniş kullanım alanı sağlıyor. Devasa 8000mAh bataryası ile 10 saate kadar çevrimiçi yayın izleme imkânı sunan tablette, Android ve iOS cihazlar için acil durum güç kaynağı görevi görmesine olanak tanıyan ters şarj özelliği de bulunuyor.

Hafif ve Ultra İnce Görünümlü 8MP Geniş Açılı Ön Kamera

Avrupa’da Wi-Fi versiyonuyla pazara sunulan tablet, eğlencenin tadını evde çıkarmayı tercih eden kullanıcılara da hitap ediyor. Dörtlü hoparlörleri, Sound Booster, Dijital Sinema Sistemi ile bas açısından zengin bir ses deneyimi yaşatırken 8MP geniş açılı ön kamerası ile net, canlı HD video görüşmeleri sunuyor. İnce ve hafif bir tasarım ile gelen tablet, zarif bir alüminyum yüzeye sahip ve metal gövdede anten boşluğu sorununu çözen yenilikçi bir arka kamera tasarımı kullanıyor. İsteğe bağlı olarak sonradan alınabilen T-Pen ekran kalemi, doğal bir çizim ve yazma deneyimi için 4.096 hassasiyet seviyesi sunarak tableti daha da işlevsel hale getiriyor.

TCL UI ve Google Kids Space

Android 13 ile çalışan tabletin işletim sistemi büyük ekranlar için optimize edildiğinden cihaz, gelişmiş çoklu görev yetenekleri ve kullanıcı dostu arayüz sunuyor. Google Kids Space özelliği çocuklara uygun bir deneyim yaşatırken TCL kullanıcı arayüzü daha fazla üretkenlik ve çoklu görev için PC Modu ve Kayan Pencere özelliklerini içeriyor.

Etiketler: » »
Share
327 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

2+1 = ?