logo

TEB’den Harvard’lı Öğrencilere “Müşteri Deneyimi” Desteği

mh_teb_harvard

FIELD Programı için Küresel İşbirliği Anlaşması kapsamında bu yıl ikinci kez Harvard Business School’un FIELD Global Partneri seçilen Türk Ekonomi Bankası (TEB), 6 Harvard Business School MBA öğrencisini Türkiye’de ağırladı. İşbirliği çerçevesinde TEB, Harvardlı öğrencilerin “Müşteri Deneyimi” konulu projesine destek verdi.

Ekim ayından bu yana üzerinde çalıştıkları “Müşteri Deneyimi” konulu projelerini geliştirmek ve TEB üst yönetimine sunmak üzere Türkiye’ye gelen öğrenciler, 6-12 Ocak 2015 tarihleri arasında saha çalışması yaptı. Bu kapsamda TEB şubelerini ziyaret ederek farklı segmentlerdeki TEB müşterileri ile yüz yüze görüşen öğrenciler, projelerini sahada elde ettikleri bilgilerle zenginleştirdi. Öğrenciler tamamladıkları projeyi TEB üst yönetimine sunmalarının ardından ziyaretlerini sonlandırdı.

TEB İnsan Kaynakları ve İnovasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Nilsen Altıntaş “Harvard Business School ile bu yıl ikinci kez işbirliği yapıyoruz ve bundan dolayı çok mutluyuz. Yedi gün boyunca Türkiye’de ağırladığımız Harvardlı MBA öğrencileri müşteri deneyimini konu alan kapsamlı bir proje hazırladı. TEB şubelerini ziyaret eden ve müşterilerimizle birebir görüşen öğrenciler, konuyu sahada inceleme fırsatı buldular; ardından da hazırladıkları çalışmayı bankamızın üst yönetimine sundular. Tüm bu sürecin öğrencilere önemli katkılar sağladığını düşünüyorum. Aynı zamanda banka olarak bize de müşteri deneyimi konusunda yeni bakış açıları sunan bu projenin ortaya çıkmasına destek olmaktan büyük memnuniyet duyduk” dedi.

Etiketler: » » » » »
Share
2684 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

10+3 = ?