logo

Tech Data’dan Beş Yıllık Dijital Dönüşüm İçin 750 Milyon Dolar Yatırım

Tech Data İcra Kurulu Başkanı Rich Hume

Tech Data, beş yıl boyunca dijital dönüşüme yaklaşık olarak 750 milyon dolar yatırım yapmayı planladığını duyurdu. Bu yatırımla Tech Data, teknoloji alanında işletmeler için gelişmiş deneyimleri ve daha fazla çevikliği sunacak şekilde inovasyonu hızlandırma stratejisini destekleyecek.

Tech Data’nın Apollo Investment tarafından satın alınmasının önemli bir dönüm noktası olduğunu söyleyen Tech Data İcra Kurulu Başkanı Rich Hume “Apollo Investment’ın kaynak taahhüdümüze yönelik yıllardır sunduğu destekler, uzun vadeli değer yaratmaya dair kolektif odağımızın da bir göstergesi niteliğinde. Tech Data’yı sektörümüzde operasyonel ve kültürel mükemmelliyetin yeni bir standardını tanımlayan şirket olarak dönüştürme stratejimizi uygulamaya devam ediyoruz. Apollo’nun, kanal iş ortaklarımızın dünyanın gelişmek ve ilerlemek için ihtiyaç duyduğu teknoloji ürünlerini ve çözümlerini pazara getirmelerine daha iyi olanak tanımamıza yardımcı olacağına inanıyoruz” dedi.

Tech Data’nın dijital dönüşüm girişimleri, şirketin kanal ortaklarının hızla gelişip evrilen ihtiyaçlarına daha çevik ve daha yanıt verebilir olmasını sağlayacak en yeni otomasyonu, platformları ve analitik destekler sunmaya odaklanıyor. Program, Tech Data’nın kararlı büyüme planlarını desteklemek için tasarlanan hiper-ölçeklenebilir bir dijital iş platformunun ve bulut tabanlı dijital pazar platformlarının oluşturulmasını ve gelişen teknoloji pazarlarına ve tüketim modellerine hizmet verilmesini içeriyor.

Apollo’nun, Tech Data’yı anlamlı büyüme ve ilave çeşitlendirme için güçlü bir platform olarak gördüğünü ve bu vizyonu geliştiren yatırımları desteklemeyi taahhüt ettiklerini söyleyen Apollo Özel Sermaye Ortağı Robert Kalsow-Ramos “Önümüzdeki beş yıl boyunca yapılacak bu yatırım, şirketin kanal iş ortaklarına ve çalışanlarına hizmet vermek üzere dijital dönüşümünü tamamlamak ve inovasyon programını başlatmak için gerekli kaynaklara sahip olmasına yardımcı olacak” dedi.

www.techdata.com

Etiketler: »
Share
2721 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

6+4 = ?