logo

Tekirdağ TSO ve E-Tuğra Arasında e-İmza Konusunda İşbirliği

E-Tuğra EBG A.Ş. Kurumsal Satış ve Pazarlama Yöneticisi Zeliha Arkcı

Elektronik Sertifika Hizmet Sağlayıcı (ESHS) E-Tuğra EBG A.Ş., Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası ile elektronik imza (e-imza) çözümü için anlaşma imzaladı. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nun ESHS olarak yetki verdiği kurumlar arasında yer alan E-Tuğra EBG A.Ş. 13 organize sanayi bölgesiyle Trakya’nın önemli sanayi merkezlerinden biri olan Tekirdağ’da, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) üyelerinin özellikle ticaret sicil kayıt işlemlerine e-imza üretimi ile hız kazandıracak.

Türkiye’nin e-dönüşüm sürecine elektronik imza, zaman damgası ve API yazılım kütüphaneleri ürünleriyle destek veren E-Tuğra EBG A.Ş, Tekirdağ TSO ile e-imza çözümü için anlaşma imzaladı. Bundan böyle şirketlerindeki en ufak değişikliği Tekirdağ Ticaret Sicil Müdürlüğü’ne bildirmek zorunda olan Tekirdağ TSO üyesi firmalar, E-Tuğra EBG A.Ş’den sağlanan e-imzayla işlerini elektronik ortamda hızlıca yapabilecekler.

Tekirdağ TSO Başkanı Cengiz Günay “E-Tuğra’dan e-imza kullanacak olan Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası üyesi firmalara odamız hizmet binası içinde bir saate yakın bir sürede e-imzanın teslim edilmesini planlıyoruz. Böylelikle Oda’dan e-imza alan firmaların işleri kolaylaşacak. Zaman kaybı, odaya gidiş geliş masrafları ortadan kalkacak. Başvurular elektronik ortamda yapılacağı için kağıt israfının da önüne geçilecek Yapmış olduğumuz anlaşmanın üyelerimize ve Tekirdağ iş camiasına hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

E-defter, e-arşiv, e-fatura gibi şirketleri çok yakından ilgilendiren elektronik uygulamalarda e-imza kullanılmasının zorunlu olduğuna işaret eden E-Tuğra EBG A.Ş. Kurumsal Satış ve Pazarlama Yöneticisi Zeliha Arkcı, Tekirdağ TSO ile yaptıkları işbirliği ile ilgili olarak E-Tuğra olarak bizden e-imza hizmeti alan çözüm ortaklarımıza ihtiyaç duydukları kaliteli ve güvenilir teknik hizmeti sunarak onların bu geçişe kolayca adapte olmalarını sağlıyoruz. Tekirdağ gelişen sanayisiyle Trakya bölgemizin önemli bir ili. 13 organize sanayi bölgesi olan Tekirdağ’da yedi bine yakın da kurumlar vergisi faal mükellefi bulunuyor. Tekirdağ TSO ile yaptığımız anlaşmayla Tekirdağ’da faaliyet gösteren kurumların e-dönüşüm süreçlerine hız kazandırmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

www.e-tugra.com.tr

Etiketler: » » » »
Share
2398 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

8+1 = ?