logo

Teknolojiyle Güçlenen Şirketler Türkiye’yi Geleceğe Taşıyacaklar

mh_turk_telekom_liderler_zirvesi_01

Türk Telekom Grubu, ülkenin teknoloji ile kalkınmasında önemli rol oynayan ve global rekabette de ülkemizi başarıyla temsil eden şirketlerin temsilcilerini 15 Aralık 2015 tarihinde İstanbul’da düzenlenen “İşinin Liderleri Zirvesi”nde bir araya getirdi.

“Şirketler, Türk Telekom Teknolojisiyle Tasarruf Sağlıyor”

Türk Telekom Grubu Kurumsal İş Birimi CEO’su Mehmet Ali Akarca “81 ile uzanan güçlü altyapımız ve servislerimiz ile Türkiye’nin en büyük, en gelişmiş ve en yaygın iletişim ağına sahibiz. 2005’ten bu yılın sonuna kadar gerçekleştirdiğimiz yatırım toplam 20 milyar TL’ye ulaşacak. Yatırımlarımızla ekonomiye güç katan bir ekosistem yarattık. Yeni dönemde dünyanın sayılı entegre telekomünikasyon şirketlerinden biri haline geldik. Bu entegre yapıyı;  müşterimizi odağımıza, merkezimize alarak kurduk. Artık mobilden sese, internetten veri merkezi hizmetlerine kadar şirketlerin tüm iletişim ihtiyaçlarına tek noktadan çözüm sunuyoruz. Şirketler, Türk Telekom teknolojisiyle tasarruf sağlıyor, gelirlerini artırıyor ve işletme risklerini azaltıyor” dedi. Türk Telekom Grubu’nun, 175 yıldır bu topraklarda hizmet verdiğinin altını çizen Akarca  “Ülkemizin dinamiklerini, esnafımızın, büyük işletmelerimizin ihtiyaçlarını iyi biliyoruz. Capital 500, Fortune 500 gibi listelerde yer alan Türkiye’nin ilk 500 büyük şirketinin tamamı bizimle çalışıyor. Otomotiv sektörünün tamamı ve finans sektörü Türk Telekom Grubu’nu tercih ediyor. Kısacası küçük esnaftan dev holdinglere kadar farklı ölçeklerdeki iş yerlerinin tüm iletişim ihtiyaçlarına teknoloji danışmanı olarak çözüm sunuyoruz” dedi.

206 Bin Kilometrelik Fiber Altyapı

Akarca “Türkiye’nin 81 ilini kuşatan toplam 206 bin kilometrelik fiber altyapımız var. Türk Telekom Grubu olarak Türkiye’nin iletişim omurgasını oluşturuyoruz. 4.5G ile başlayacak yeni dönemde şirketlere büyük fırsatlar sunacağız. Teknolojiyle güçlenen lider şirketlerin, Türkiye’yi geleceğe taşıyacağına inanıyoruz” dedi.

Akarca: Bölgenin Veri Merkezi Üssü Olacağız

Veri Merkezi konusunda da mevcut müşteri portföyü ile Türkiye’nin en büyüğü olduklarının altını çizen Akarca “Tier III sertifikasına sahip uluslararası standartlardaki veri merkezimiz ile pazardaki en yüksek bant genişliğini sunuyoruz. Ülkemizi bölgesinde bir veri merkezi üssü olarak konumlamak ve İstanbul’u 3 sene içerisinde Frankfurt, Amsterdam ve Londra’ya alternatif bir veri merkezi haline getirmek için yatırımlarımızı sürdürüyoruz” dedi.

mh_turk_telekom_liderler_zirvesi_02

İşinin Liderleri Deneyimlerini Paylaştı

Zirvede, “Kadın Liderler 2016” panelinde Alarko Holding YK Üyesi Leyla Alaton ve NG Hotels İcra Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür konuşmacı olarak yer aldı. Yine “Dönüşüm Zamanı” başlıklı panelde Teknosa Genel Müdürü Bülent Gürcan, Orka Holding CEO’su Süleyman Orakçıoğlu ve THY YK Başkanvekili ve CEO’su Temel Kotil markalarını başarıya taşırken edindikleri deneyimleri katılımcılara aktardı. Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir ise Türk Telekom Grubu Kurumsal Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Mert Başar ve gazeteci Rauf Ateş’in moderatörlüğünde gerçekleşen panelde şirketlerinin, “Sıra Dışı Gelişim Yolculuğu”nu anlattı.

Etiketler: » » » »
Share
2583 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

7+9 = ?