logo

Teknosa, Adana’da 6’ncı Mağazasını Açtı

Soldan üçüncü: Teknosa Genel Müdürü Bülent Gürcan

Teknosa, son model teknolojiyi tüketicilere sunmak için yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Online ve mobil kanallarının yanı sıra tüketiciyle bire bir buluşma noktası olan mağazalara da yatırımı sürdüren Teknosa, Adana’daki 6’ıncı mağazasının açılışını Teknosa Genel Müdürü Bülent Gürcan ve İcra Kurulu Üyeleri’nin katılımıyla gerçekleştirdi.

Teknosa, Adana 01 Burda AVM içerisindeki 1000 metrekarenin üzerinde alana sahip yeni mağazasında telefondan aksesuara, televizyondan bilgisayara, kişisel bakımdan küçük ev aletlerine zengin ürün gamını en uygun fiyatlarla teknoloji severlerin beğenisine sunuyor.

Teknosa Genel Müdürü Bülent Gürcan, Adana şehrinin Sabancı Holding ve Teknosa için özel bir anlamı olduğunu vurgulayarak “Teknosa’nın Türkiye’de 19 yıldır tüketiciyi en iyi anlayan markalardan biri olması, bu süreçte tüketiciyle kurduğu güven ilişkisi ve her zaman değişikliklere adapte olan dinamik yapısı; teknolojiyi, yenilikçiliği ve gelecek potansiyeli yüksek işleri merkezine alan Sabancı Topluluğu’nda çok önemli bir değeri temsil ediyor. Bugün de Sabancı Holding’in doğduğu kent olan Adana’ya yatırım yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu açılışımızla birlikte, mağaza sayımızı Adana’da 6’ya, Türkiye’de ise 201’e ulaştırdık. Teknosa olarak çoklu kanalda teknoloji ürünlerine erişimi daha kolay ve keyifli hale getirmek, müşterilerimize en iyi deneyimi sunmak için yatırımlarımıza devam edeceğiz” dedi.

Adanalılar Teknolojiyi Seviyor

Teknosa ve Adana ilişkisinin, Teknosa’nın kuruluş yılına uzandığını ifade eden Bülent Gürcan, buradaki ilk mağazanın 2000 yılında yine Kasım ayında açıldığını söyledi. Gürcan “Teknosa’nın Adana hikayesi 19 yıl önce 153 metrekarelik ufak bir mağaza ile başladı. Daha sonra Teknosa’nın ilk büyük metrekareli mağazasını da ilk Adana’da açtık. Bugün geldiğimiz noktada ise 7 bin metrekarenin üzerinde toplam alana sahip 6 mağazaya ulaştık. Adanalı teknoloji sever müşterilerimize ilk günkü heyecan ve özenle teknolojiye dair her şeyi ulaştırıyoruz. 2019 yılının ilk 9 ayında Adana’da aynı mağazalarda büyümemiz, toplam büyümemizin de üzerinde yüzde 21 olarak gerçekleşti. Büyüme rakamları Adanalıların teknolojiyi çok sevdiğini ve bizim Adana’ya yaptığımız yatırımların değer bulduğunu gösteriyor” dedi.

Mağaza açılışına özel kampanyalar

Yeni mağaza konsepti ve fark yaratan satış sonrası hizmetlerle Adanalılara en iyi deneyimi yaşatmayı hedefleyen Teknosa, 01 Burda AVM’deki mağazasında açılışa özel televizyondan akıllı telefona, notebooktan küçük ev aletlerine kadar birçok farklı teknoloji ürününde yüzde 40’a varan kampanyalar da gerçekleştiriyor.

14-17 tarihlerinde geçerli olacak kampanya kapsamında ev keyfine keyif katan TV modellerinde kaçırılmayacak fırsatlar var. Örneğin, Philips 32 inç Uydu Alıcı Full HD Led TV, 1.199 TL’lik indirimli fiyatının yanı sıra 1 yıllık ek garanti ve Preo Savaşan Drone hediyesiyle satışa sunuluyor. Evine uygun daha geniş TV isteyenler Samsung 55 inç 4K OLED TV’ye 2.000 TL’lik indirimle 6.999 TL’den sahip olabilecekler.

Teknosa’nın Adana 01 Burda mağaza açılışına özel olarak gerçekleştirdiği kampanyada, iPhone 7 Plus akıllı telefon ve Samsung Galaxy A50 akıllı telefon ise 450 TL’lik indirimle tüketicilerle buluşacak. Teknoloji hep yanımda olsun diyenler için Lenovo Intel i5 işlemcili notebook 1.200 TL’lik indirimle birlikte 2.999 TL’ye satışa sunuluyor. Adanalılar için küçük ev aletleri ve kişisel bakım ürünlerinde de kaçırılmayacak indirimler var. Philips Power Pro City Torbasız süpürge yüzde 35 oranında indirimle 679 TL’ye satılırken, Braun Erkek Bakım Kiti ise 249 TL’lik avantajlı fiyatıyla kişisel bakımına özen gösteren tüketicileri bekliyor. Çocuklarını sevindirmek isteyenler için 239 TL değerindeki Preo Savaşan Drone ise stoklarla sınırlı olarak sadece 1 TL.

www.teknosa.com

Etiketler: »
Share
2630 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

6+1 = ?