logo

TeknoSA Akademi’ye Altın Ödül

mh_teknosa_arzu_sarikayalar

TeknoSA Akademi Müdürü Arzu Sarıkayalar

Kurulduğu günden bu yana TeknoSA’ya ve sektöre nitelikli çalışanlar yetiştirmeye hedefleyen TeknoSA Akademi, eğitim ve gelişim alanında en prestijli yarışmalardan biri olan “Brandon Hall Excellence Awards”da “TeknoSA Koçluk Programları ve Mentorluk Sistemi” ile altın ödül alarak alanında uzman çalışanlar ve eğitimlere verdiği önemini bir kez daha kanıtlamış oldu.

Eğitim ve gelişim fonksiyonunu kurum hedef ve stratejileriyle örtüştürerek katma değer yaratan, çalışanların öncü gelişim fırsatlarıyla desteklendiği, yaşayan gelişim ortamları yaratan kurumlara verilen ödüle, her yıl dünyanın yaklaşık 55 ülkesinden 1000’den fazla kuruluş katılıyor.

Altın ödülü alan ilk Türk markası

TeknoSA Akademi Müdürü Arzu Sarıkayalar “Rehberlik bazlı öğrenme temeline hizmet eden koçluk ve mentorluk yaklaşımında Türkiye perakende sektörünün öncü şirketlerden biriyiz. 3500’ü aşkın çalışanımızla önemli bir ölçeğimiz var. Programı bu kapsamda ve bu kadar çalışanla sürdürüp ölçmek, bize performans ile birlikte uluslararası bir ödül kazandırdı. 2014 yılında da Brandon Hall Excellence Awards’da En İyi Karma Öğrenme Uygulaması kategorisinde “Mağazacılıkta Kariyer Yolu” Programı ile birinciliği göğüslemiş ve yine altın ödülü kazanan ilk Türk firması olmuştuk. Çalışanlarımızın katılım ve performansıyla paralel olarak geliştirmelerimiz sürüyor” dedi.

TeknoSA çalışanlarının eğitim ihtiyaçlarını ve gelişim alanlarını doğru tespit ederek kişisel, mesleki ve yönetsel gelişimlerini sağlayan TeknoSA Akademi, sektörde Milli Eğitim Bakanlığı sertifikalı ilk ve tek kurumsal eğitim merkezidir. Kurulduğu 2005 yılından bu yana, 11 bini aşkın mezun veren Akademi, gençlere iş imkanı yaratmayı sürdürmektedir.

Etiketler: » » »
Share
2240 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

10+9 = ?