logo

TELKODER Başkanlığına Yusuf Ata Arıak Tekrar Seçildi

mh_telkoder_yusuf_ata_ariak

Yusuf Ata Arıak

12 yıldır Türkiye’de Telekomünikasyon Sektörü’nde tam rekabetin gelişmesi ve sektördeki şirketlerin verimliliklerini artırması için hizmet veren Serbest Telekomünikasyon İşletmecileri Derneği’nin (TELKODER) 8. Olağan Genel Kurulu’nda Yusuf Ata Arıak tekrar Başkan seçilirken, 2014-2016 döneminde görev yapacak yeni Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu da oy birliğiyle belirlendi.

TELKODER’in yeni dönemi hakkında Başkan Yusuf Ata Arıak “Yeni nesil telekomünikasyon işletmeciliği alanında sivil toplumun merkezi haline gelen TELKODER’in yeni döneminde, üstlendiğimiz sorumluluğun bilincinde olarak, Türkiye’de telekomünikasyon sektörünün önünün açılması, rekabetin artması ve tüketicilerin rekabetin getireceği faydalardan daha fazla yararlanabilmesi için faaliyetlerimizi daha da arttırarak sürdüreceğiz. İnanıyoruz ki 2014-2016 dönemi, sektörde geleceğe yönelik önemli olumlu gelişmelerin yaşanacağı bir süreç olacak” dedi.

İki yıl süreyle görev yapmak üzere seçilen TELKODER Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu üyeleri:

Yönetim Kurulu/Asil Üyeler: Yusuf Ata Arıak – Başkan, M. Tanju Erkoç – Başkan Vekili, M. Rifat Bayatlıoğlu – Sayman Üye, Melih Özgüç – Üye, Halil Nadir Teberci – Üye.

Yedek Üyeler: Cenk Keylan, İlyas Turgut, Hüseyin Çağlar, Meltem Anayaroğlu, Çağatay Kalkanoğlu.

Denetleme Kurulu – Asil Üyeler: Fazıl Esen-Başkan, Cemal Kandemir, Cihan Nazmi Bıyıklı.

Yedek Üyeler: B. Kübra İpekişleyen, Oktay Demir, Hüseyin Çizmecioğlu

Etiketler: » »
Share
2435 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

5+9 = ?