logo

The Brasserie Restaurant’dan Sevgililer Günü’ne Özel Menü

The Grand Tarabya Otel, aşkını kutlamak isteyenler için hazırladığı 14 Şubat Sevgililer Günü paketleri, sadece unutulmaz bir Sevgililer Günü değil, unutulmaz bir deneyim yaşamak isteyen çiftlerin beklentilerinin de ötesinde bir içeriğe sahip.

Bu özel günde, çiftler The Brasserie Restaurant’ın Sevgililer Günü’ne özel menüsü eşliğinde keyifli bir akşam yemeği tercih etme imkanı bulabilecekleri gibi, dilerlerse konaklama paketinden faydalanarak gün boyu süren bir 14 Şubat deneyimi de yaşayabilecekler.

Aşk dolu menü…

The Brasserie Restaurant’ın 14 Şubat menüsünde öne çıkan lezzetler her damak zevkine uygun özenle hazırlanmış zengin alternatiflerden oluşuyor. Mevsimin en taze malzemelerini kullanma geleneğini bozmayan The Brasserie Restaurant’ın Sevgililer Günü menüsünde, narenciye ile marine edilmiş Barbun balığı narlı ve iç baklalı yaban pirinç salatasıyla servis ediliyor. Rezene kreması, kuru yaban mersinli demiglace sosla harmanlanmış sığır kuyruğu Ravioli bu özel menünün bir diğer iddialı lezzeti. Tercihini hafif tatlılardan yana kullananlar için orman meyveli Alaska sorbe ideal bir seçim olurken, kırmızı etten vazgeçemeyenler için ızgara dana bonfile de 14 Şubat menüsünde lezzetli bir seçenek olarak yer alıyor.

Romantik bir günün en tatlı finalinde çıtır kakaolu pandispanya ve vanilya sosla tadı ikiye katlanan bitter çikolata ganache yer alıyor. 14 Şubat’ta, unutulmaz akşam yemeğine romantizmi doruklara çıkaracak Trio müzik eşlik edecek.

The Brasserie Restaurant çift kişilik akşam yemeği: 480 TL

14 Şubatı dolu dolu yaşamak isteyen çiftlere özel

Otelin, yılın en romantik akşamını daha özel hale getirecek Sevgililer Günü paketi, büyüleyici Boğaz manzaralı şık odalarda konaklama, sofistike bir akşam yemeği, zengin açık büfe kahvaltıdan oluşan avantajlı paketle çiftler, romantizm dolu günün her anının tadını doyasıya çıkarabilecekler.

Konaklama + Kahvaltı + Akşam Yemeği avantaj paketi: 370 €’dan başlayan fiyatlarla

Narenciye Ile Marine Edilmiş Barbun Balığı

Narlı ve İç Baklalı Yaban Pirinci Salatası İle

Citrus Marinated Red Mullet

With Pomegranate, Fava Bean Wild Rice Salad

Sığır Kuyruğu Ravioli

Rezene Kreması, Kuru Yaban Mersinli Demiglace Sos İle

Ox-Tail Ravioli

With Fennel Cream, Dired Cranberry Demi-Glace Sauce

Orman Meyveleri Alaska Sorbe

Forest Berry Alaska Sorbet

Izgara Dana Bonfile

Tavada Kızartılmış Deniz Tarağı, Fırınlanmış Patates Sufle

Grilled Beef Tenderloin

With Pan-Fried Scallops, Potato Souffle

Bitter Çikolata “Ganache”

Çıtır Kakaolu Pandispanya Vanilya Sos İle

Bitter Chocolate “Ganache”

Crispy Cacao Cake With Vanilla Sauce

Petit Fours

Etiketler: »
Share
2523 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

3+4 = ?