logo

The Club Beach By Bodrum Ramada Misafirlerine Kapılarını Açtı

mh_club_beach_by_bodrum_ramada

Yaz mevsiminin popüler mekanlarından biri olmakla birlikte Dünya mutfaklarından lezzetleri misafirlerine sunmak üzerine kurgulanan The Club Beach By Bodrum Ramada, Bodrum’a yeni bir rüzgar getiriyor. Bodrum Ramada bünyesinde açılan, özel beach ve restoranıyla otel misafirlerinin yanı sıra Bodrum müdavimlerini de ağırlayan mekan, sushi bar ve taş  odun fırınından da lezzetlerin olduğu oldukça zengin bir menüye sahip.

Beach Keyfini Doyasıya Yaşatmak İçin Tasarlandı

Bodrum güneşini ve berrak denizini doyasıya yaşatan The Club Beach, 60 kişilik loca ve 200 kişilik muazzam beach alanıyla yaza merhaba dedi. Şimdiden Bodrum’un popüler mekanlarından olan The Club Beach’in yiyecek-içecek operasyonu Bodrum Ramada ekibi tarafından sunuluyor. The Club Beach’te keyifli öğle yemeklerini takiben, yerli ve yabancı performanslarla gerçekleştirilen beach parti ve happy hour partileri misafirlerini geceye yavaş yavaş ısındırıyor. Yaz kokteyllerinin cazibesi ve çeşitliliğiyle öne çıkan The Club Beach, özel DJ performanslar ve play listleriyle farklı beach ruhunu harekete geçiyor.

Lüksü Standarda Dönüştürüyor

Bodrum Ramada Resort ile aynı hizmet kalitesine sahip olan The Club Beach By Bodrum Ramada, kişiye özel servis anlayışıyla lüksü standarda dönüştürüyor. Bodrum Ramada Resort’a sadece 2 dakika uzaklıkta olan The Club Beach By Bodrum Ramada’da sabah 10:00 ile akşam 20:00 saatleri arasında denizin ve eğlencenin tadını çıkarabilirsiniz.

Romantik Düğünler İçin İlham Veriyor

The Club Beach’in Kos adası ve Ege Denizi manzarası eşliğinde yapılacak düğün ve diğer etkinlikler için bir de 2 bin m2’lik etkinlik alanı bulunuyor. Hayalinizdeki düğün ve davet organizasyonları için size özel detaylarla birleştirilmiş, sizi kendi düğününüzde misafir gibi hissettirecek deneyimli kadrosu ile The Club Beach şimdiden yaz düğünlerinin trend mekanı olmaya aday. Standart menülerin yanı sıra, düğün sahiplerinin düşündükleri konsepte uygun ve kendi istedikleri özel menüleri hazırlama şansı buldukları The Club Beach mekan düzenlemesi ve süslemesi konusunda da size sınırsız seçenekler sunuyor.

www.ramadaresortbodrum.com

Etiketler: »
Share
2329 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

7+7 = ?