logo

The Hall İstanbul, 31 Ekim Gecesi Karanlık Dünyanın Efendilerini Bekliyor

mh_the_hall_party

Dünyanın farklı ülkelerinde çelitli çılgınlıklarla kutlanan Cadılar Bayramı’nın İstanbul’daki adresi  bu sene Beyoğlu’nun tam merkezinde, 145 senelik tarihi kilise binasının içindeki The Hall İstanbul olacak.

Düzenledikleri sıradışı partilerle kendilerine özgü bir tarz yaratan Senem Selimi ve Alla Tuna ekibi bu kez tüm cadıları cehennemin dibine davet ediyor; Drag Me to Hæll. The Hall İstanbul’un esrarengiz duvarları arasında korku ve kuşku ile adrenalinin tavan yapacağı gecede cehennemin kapıları herkes için 22:00’da açılıyor.

Konukları girişte Beyrut’un Halloween partilerine imzasını atmış performans sanatçısı Maguy karşılayacak ve yapacağı makyajla dileyenlerin yüzlerine ruhsal karanlıklarını yansıtacak.

Gecenin açılışını, İstanbul elektronik müzik sahnesinin başarılı gruplarından Kitschcraft’ın söz yazarı ve vokalisti Joel Knox  yapacak. Saatler geceyarısını gösterirken partinin en iyi kostümleri “Altın Balkabağı” ödülleri için sahnede olacak. Partiye katılanların giyeceği ve hiçbir sınır tanımaması arzu edilen konsept kostümler içinden parti sırasında ortaklaşa seçilecek birinciyi ise korkunç bir sürpriz bekliyor!

Gece boyunca DJ Bob’un çalacağı müzikler dansın ritmini zirveye taşıyacak.

Geceye özel olarak Soprana Gonca Gürses van Herpen’in canlı seslendireceği parçalar ile kulaklara cehennem ateşinin sıcak nefesi üflenecek…

31 Ekim gecesi, The Hall İstanbul karanlık dünyanın efendileri olan tüm cadıları, vampirleri, hortlakları ve onların arasında sıkışmış masum kahramanları korku dolu bir atmosferde karşılayacak. Kendilerine son nefes kadar yakın olan zombiler ve vampirleri görenler bilecek ki o gece doğru yerde, “Cehennem”deler!

The Hall İstanbul Kapı açılış  22:00

Giriş:  30 TL

Biletler Biletix ve The Hall gişede

 www.thehallistanbul.com

Etiketler: » »
Share
3746 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

1+10 = ?