logo

The Luxury Network, İstanbul Ofisini Açtı

The Luxury Network Türkiye CEO’su Erdem Akcıl, The Luxury Network Global CEO’su Fares Ghattas

Londra merkezli uluslararası pazarlama ve lobi şirketi olan The Luxury Network, Türkiye’ye yatırım yaparak İstanbul ofisini açtı. Dünyanın en büyük lüks markalarının üye olduğu bu network, lüks markalar arasında ortaklıklar ve işbirlikleri oluştururken markaları ve ülkeleri birbirine bağlayarak yeni ticari ve kültürel köprüler kuruyor. Dünya çapında Kuzey Amerika’dan Avrupa’ya, Asya’dan Avustralya’ya kadar 29 temsilciliği bulunan The Luxury Network, Türkiye ofisinin açılmasının ardından İstanbul’da 17-18 Nisan 2019 tarihleri arasında “Lüksün Yeni Rotası: İpekyolu ve Bölgesel İşbirlikleri” temasıyla “Uluslararası Lüks Konferansı” gerçekleştirecek.

“Uluslararası Lüks Konferansı” Lüks Markaları Buluşturuyor

Küresel düzeyde lüks markalar, Avrupa’nın köklü ve yol gösterici birikimi ile Asya’nın yükselen gücü ve dinamizminin ortak noktası olan İstanbul’da düzenlenecek “Uluslararası Lüks Konferansı”nda bir araya gelecek.

Türkiye’nin 1.5 milyar insana ve 20 trilyon dolarlık bir ekonomiye sadece 4 saatlik uçuş mesafesi kadar yakın olduğunu, bu sayede lüksün anavatanı Avrupa ve lüksün yeni yatırımcısı ve alıcısı Ortadoğu arasında tam bir köprü işlevi gördüğünü belirten The Luxury Network Türkiye CEO’su Erdem Akcıl, Türkiye Ofisi tarafından İstanbul’da gerçekleştirilecek konferansa, kuruluşun 24 ülkede bulunan global ofisleri vasıtası ile Türkiye’ye moda, mücevher, sanat, yatçılık, turizm ve lüks perakende gibi birçok sektörden uluslararası önemli düzeyde temsilciler katılacak. BDDK verilerine göre Türkiye’de 156 binin üzerinde milyoner olduğuna dikkat çekerek “Global danışmanlık şirketi Deloitte’nin ‘Türkiye’de Lüks Sektörü’ araştırmasına göre, lüks tüketim yılda ortalama yüzde 10 büyüyor. En büyük payı hazır giyim, aksesuar, mücevher ve saat kategorilerinin aldığı Türkiye lüks sektörünün 2018’de 7 milyar TL’lik bir büyüklüğe ulaşması bekleniyor” dedi.

Büyük buluşmada katılımcı ülkelerdeki yatırım heyetleri ve medya temsilcileri Türkiye’de konuk edilecek. Türkiye’nin tanıtımına da katkıda bulunacak konferansta, moda ve lifestyle dünyasında son trendler tartışılırken, bölgesel ve küresel işbirliklerine imza atılacak ve markaların Asya ve Ortadoğu pazarlarına açılması için önemli B2B görüşmeler gerçekleştirilecek. İngiltere, Rusya, Azerbaycan, Dubai, Katar, Lübnan ve Kuveyt’ten Moda ve perakende yatırımcıları, mücevher alıcıları, sanat dünyasından isimler ve medya dünyasının önemli alım heyetleri Beykoz Film Platosu’nda gerçekleşecek etkinlikle bir araya gelecek.

Turizm, e-ticaret ve Türk dizilerinin, Türkiye’nin lüks endüstrisinde pay sahibi olması için önemli bir itici güç sağladığını ifade eden Grubun Global CEO’su Fares Ghattas, Luxury Network İstanbul Ofisi ve düzenlenecek Uluslararası Lüks Konferansı sayesinde Türkiye’nin katma değerli ürün ve servisleri ile moda, turizm ve lüks ürünler pazarında sesini daha yüksek duyuracağını vurguladı.

The Luxury Network nasıl çalışıyor?

Lüks markalar için yeni nesil pazarlama” olarak tanımlanan iş modelini hayata geçiren The Luxury Network, pazarlama ve lobi alanlarında faaliyet gösteriyor. The Luxury Network, dünya çapındaki önemli kentlerde 500’ yakın premium şirketin karşılıklı fayda sağlamak üzere birlikte çalışmaları için yaratıcı iş modelleri geliştiren özel bir üyelik kulübü. Şirketin amacı, yakın ilgi kurulabilecek lüks markalar arasında profesyonel işbirliğini geliştirirken, dünya çapında özel müşterilere doğrudan erişim sağlayabilecek ağlara sahip bulunuyor. Luxury Network aracılığıyla markalar, ortak işbirlikleri, ürün yerleştirmeleri, B2B ve B2C ağları, satış ve lüks özel etkinlikler gibi pek çok benzer pazarlama faaliyetleri ile yeni iş ortaklıkları oluşturabiliyor.

www.theluxurynetworktr.com

Etiketler: » »
Share
4438 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

8+3 = ?