logo

The Populist Bebek’te Açıldı

The Populist, özel mekân tasarımı ve imza lezzetleri ile şehrin en popüler mekânlarından biri olmayı sürdürüyor. Kendine has ruhu ile şehir içinde bambaşka bir dünyanın kapısını aralayan The Populist, “ustalıkla işlenmiş” anlamına gelen “craft” lezzetleri ile de farkını ortaya koyuyor.

The Populist, Bebek’te

Mekanın konsept tasarımı, bomontiada da olduğu gibi İspanya’nın ödüllü tasarım ofisi Lagranja’nın imzasını taşıyor. The Populist’in karakteristik mimari stilinden izler taşıyan Bebek şubesinde mekâna özel tasarlanan pek çok detay da dikkat çekiyor. Ambiyansı ve lezzetleri ile Bebek’e bambaşka bir hava katacak The Populist’in en göze çarpan dekorasyon unsurlarından birisi, tavandan başlayıp mekânın her köşesini saran “beer dream machine”.

Dikkat Çeken Mekan

Craft lezzetlerin yapımında kullanılan özel aktarım makinasının bir maketi olarak konumlandırılan “beer dream machine” ışıklandırması ve dizaynı ile mekan dikkat çekiyor. 

İç ve dış alan olmak üzere geniş bir alanda misafirlerini ağırlayacak olan Bebek, iyi yemek ve iyi müzik mottosu ile The Populist’in kendine has kültürünü %100 misafirlerine yaşatacak. Şehrin en keyifli buluşma noktalarından biri olacak The Populist Bebek, kendisiyle özdeşleşen DJ performanslarını bu kez bar bölümünde konumlandırdığı DJ kabininde gerçekleştirecek.

Keyifli Pazar Kahvaltısı

Mekan, Bebek şubesinde bir yeniliğe imza atarak misafirlerine Pazar günleri kahvaltı menüsü de sunacak. Monte Cristo Brioche Tost, Avokadolu Çavdar Tost, Eggs Benedict ve The Populist Bircher Musli gibi farklı lezzetler kahvaltın keyfinde buluşuyor. 

Adres: Bebek Mah. Cevdet Paşa Cd. Neşe Sk. No:1    Beşiktaş – İstanbul

www.thepopulist.com.tr

Etiketler: »
Share
3660 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

2+9 = ?