logo

The Ritz-Carlton, Bali Hizmete Girdi

mh_the_ritz_carlton_bali

Güney Bali’nin etkileyici kayalıkları ve el değmemiş kumsallarının tam ortasında yerel güzelliklerden ilham alan eşsiz ve lüks tatil yeri The Ritz-Carlton, Bali markanın bu cennet adaya dönüşünün bir işareti olarak 2 Şubat 2015 tarihinde açıldı.

Sawangan, Nusa Dua’da bulunan The Ritz-Carlton, Bali önünde uzanan uçsuz bucaksız güzel ve bakımlı sahili ile kayalıkların üzerinde 12,7 hektarlık bir alana kurulu. Kayalıkların üzerinde okyanus manzaralı 34 villası ve 313 otel odası olan lüks tatil yeri, Nusa Dua’nın güney ucunda kıyı şeridi boyunca etkileyici bir konuma sahip. Akılda kalıcı birçok özelliğinden hiç kuşkusuz en çarpıcı olanı 70 metre yüksekliğindeki cam asansör ile karşınıza çıkan 180 derecelik kesintisiz bir Hint Okyanusu manzarası. Cam asansör konukların sahile inmelerini sağlarken her yerden görülebilen yemyeşil tabiatı ve muhteşem manzarayı gözler önüne seriyor.

The Ritz-Carlton, Bali bir yandan gerçek Hint-Bali misafirperverliğinin sıcaklığını ve maneviyatını birleştirirken diğer yandan markanın hizmete olan bağlılığını göstererek düğün ve balayı çiftlerinden gruplara, toplantı ve konferans misafirlerine kadar dünyanın dört bir yanından gelecek turistleri çekmeye hazırlanıyor.

Lüks tesis, otantik ve ahenkli deneyimler ve yerli tasarım öğeler ile The Ritz-Carlton’un hayatın en anlamlı yolculuklarına ilham verme kararlılığını pekiştiriyor. Tesisin yerel sembolizmi benimseyen ana temasını yerli halkın “Kalpataru” olarak bildiği güç, bilgelik ve güzelliği temsil eden “Hayat Ağacı” oluşturuyor. Hayatın güzelliğini tam anlamıyla takdir etmeye dayanan bu tema tesis alanının her yerinde görülüyor. Yerli ustalar ve çevredeki tabiattan etkilenen bir tasarımla birleşen “Anyaman” tarzı dekor rustik dekorasyon kadar zarif olağanüstü bir ortam yaratıyor.

The Ritz-Carlton, Bali’nin altı farklı restoran ve yemek salonu oldukça yetenekli bir mutfak ekibinin liderliğinde size en iyi yerel malzemeleri uluslararası etkiler ile birleştiren otantik bir gastronomi yolculuğu sunuyor. Gruplara ve bireylere özel hazırlanan programlar ile çok yakında hizmet verecek Endonezya restoranı Bejana’nın yanı sıra kıyı şeridinde yer alan Beach Grill, Hint Okyanusu’nun nefes kesen manzarası eşliğinde deniz ürünleri ve ızgara spesiyalleri sunuyor. Yenilikçi gıda ve içecek portföyü bir Japon Lounge & Barı Raku, en iyi çaylardan seçkiler sunan The Ritz-Carlton Lounge & Bar, tüm gün hizmet veren restoran Senses ile havuz kenarında hafif atıştırmalıklar ve tapas sunan Breezes Tapas Lounge ile tamamlanıyor.

Bali’de unutulmaz bir aile tatili yaşamanız için Ritz Kids genç gezginlerin hoş bir şekilde yarattığı, içinde oyun ve çalışma alanları ile özel havuzu olan ayrı bir binada yer alıyor. The Ritz-Carlton Club Level özellikle kulüp misafirleri için özel bir havuz ve güneşlenme terası içerirken, The Ritz-Carlton Spa gerçek anlamda özgün bir Bali wellness deneyimi sunmak amacıyla çok yakında açılıyor. Yemyeşil bitkiler ile çevrili spa, kapalı ve açık alanları kesintisiz bir şekilde birleştiren 14 sakin ve huzurlu arınma odasından oluşuyor.

Pek çok kurumsal ve özel etkinlik amacıyla 200 civarında konuk ağırlama kapasitesi ile toplantı binalarının yanı sıra çarpıcı bir okyanus manzarasına sahip düğün şapeli, tesisi ada düğünlerinin tercih edilen mekânı haline getiriyor.

The Ritz-Carlton, Bali Ngurah Rai Uluslararası Havaalanı’na 30 dakika mesafede ve Jimbaran Körfezi, Pecatu ve Uluwatu bölgesi ile Jatiluwih ve Ubud gibi kültürel alanlara sadece birkaç dakika uzaklıkta bulunuyor. The Ritz-Carlton, Bali hakkında daha fazla bilgi için www.ritzcarlton.com/bali adresini ziyaret edebilirsiniz.

Etiketler: » » » » »
Share
2347 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

3+7 = ?