logo

e-Ticaret Sektörünün Yeni Oyuncusu: gepasite.com

Gençpa Teknoloji Grubu, yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. 2002 senesinden bu yana telekomünikasyon alanında toptan ve perakende satış hizmetleri sunan grup, yeni bir yatırımla e-ticaret sektörüne adım attı ve gepasite.com’u hayata geçirdi. Gençpa Teknoloji Grubu’ndan aldığı destek ve güçlü teknolojik ağıyla her türlü yenilikçi ürünü tüketiciye güvenle sunacak olan gepasite.com’da cep telefonları ve tabletleri, teknoloji alanında dünyanın en yenilikçi firmalarının teknolojik aksesuarları gibi inovatif ürünler yer alıyor.

Ufuk Gürsoy: “Her türlü yenilikçi ürüne bir tıkla ulaşacaksınız”

Türkiye’deki online satışların son 4 yılda ikiye katlandığını belirten Gençpa Teknoloji Grubu Genel Müdürü Ufuk Gürsoy “Tüketiciler artık her türlü teknolojik ürünü internetten satın alabiliyor. Teknoloji sektöründe ise e-ticaretin önemi giderek artıyor. Böyle bir ortamda çok önemli bir yatırım hamlesi yaparak e-ticaret girişimimiz gepasite.com’u hayata geçirdik. Son tüketicinin her türlü yenilikçi ürüne bir tıkla ulaşabileceği ve kalabalıkta kaybolmayacağı gepasite.com, küresel birçok markanın ürünlerinin yanı sıra Gençpa Teknoloji Grubu’nun Türkiye’ye ilk kez getirdiği Oaxis’in ürünlerini de tüketiciye sunacak” dedi.

İnovasyon harikası Oaxis ürünleri de gepasite.com’da!

Yenilikçi ürünleri ile yaklaşık 30 uluslararası tasarım ödülüne sahip Oaxis’in ürünleri gepasite.com’da ön satışa sunuldu. Bu ürünler arasında iPhone 7 için tasarlanmış, ikinci bir ekran sağlayan, dijital akıllı kılıf InkCase i7 de bulunuyor. Bu ürün sayesinde kullanıcılar; fotoğrafları, e-kitapları ve diğer önemli bilgileri InkCase’in ekranına aktarabiliyor. Bir diğer ürün ise gün boyunca kullanıcılara yardımcı olmak için tasarlanan bir ürün olan InkCase i7 IVY. “Sanal Kişisel Yardım” olarak bilinen ürün, kullanıcının aynı anda hava durumunu, görevlerini, takvimi, sağlık verilerini, ajandasını ve saati takip etmesini, otomatik hatırlatıcı özelliğiyle tüm bunların hatırlatma ya da uyarısını almasını sağlıyor. Tek bir şarjla iki aya kadar güç sağlayabiliyor.

Etiketler: » » »
Share
2235 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

9+9 = ?