logo

Tiyatro Keyfi, Sezona “Çocuk İstiyorum” İle Merhaba Dedi

Tiyatro Keyfi’nin yeni oyunu “Çocuk İstiyorum” perde açtı. İlişkilere gerçekçi ve matrak bir açıdan bakan oyununun galası 9 Ekim 2017 tarihinde Borusan Oto Dolmabahçe Sahne’de gerçekleşti.

12 Ekim’de prömiyerini yapacak olan oyunun metnini Bekir Aksoy yazdı, Tugay Kantürk yönetti. 2 perde ve 2 saat süren oyunda Çiçek Dilligil, Bekir Aksoy, Kemal Başar ve Defne Bölükbaşıoğlu yer alıyor. Bora Öztoprak’ın müziğini yaptığı oyunda ışık tasarımı Yüksel Aymaz, kostüm ve dekor tasarımı ise Mine Erbek Gökbuget’e ait. Taşlardan bile özür dileyen, mutsuz ama çok zengin bir adam. Evlenmeyi kafasına koymuş, kurnaz, fettan bir kadın. Uzun boyu ve karizması ile popüler olmaya mahkum bir doktor. Zekasına olmasa da güzelliğine oldukça güvenen bir genç kadın. Herkesin hem av hem avcı olduğu bu ilişkiler yumağında hedefi kim vuracak? Evlenme tekliflerinin havada uçuştuğu sürprizlerle dolu komedide usta oyuncular rol alıyor.

2013’te uluslararası bir kuruluş olan Emma Art Limited’in bir markası olan Tiyatro Keyfi, Avrupa’da da yönettiği büyük ölçekli prodüksiyonlarla tanınan, Devlet Tiyatroları’nda yöneticilikler yapmış, Türkiye ve Avrupa’da 70’e yakın oyunu yönetmiş olan Sanat Yönetmeni Kemal Başar’ın önderliğinde projelerini yaratmaktadır. Bu sene sezona repertuarında ikisi yeni toplam 8 eserle devam eden Tiyatro Keyfi, eserlerini düzenli olarak her Salı, Perşembe ve Cuma günü Borusan Oto Dolmabahçe Sahne’de sergiliyor. “Çocuk İstiyorum”, İstanbul içinde ve dışında turneler ile geniş seyirci kitlesi ile buluşacak.

Biletler Biletix ve gişeden temin edilebilir.

www.tiyatrokeyfi.com.tr

Etiketler: » » » » » » » »
Share
3900 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

7+1 = ?