logo

TomTom’dan Yeni Akıllı Bileklik

mh_tomtom_akilli_bileklik

TomTom (TOM2) Uluslararası Tüketici Elektroniği Fuarı’nda (IFA 2016), ikisi tamamen yeni kategori olmak üzere 7 yeni ürün tanıttı: TomTom VIO, TomTom TOUCH, TomTom ADVENTURER, TomTom SPARK 3, TomTom CURFER, TomTom RUNNER 3 ve TomTom GO satnav.

TomTom’un ilk fitness takip cihazı olma özelliğini taşıyan TomTom Touch adımlarla, uykuda ve tüm gün kalp atışlarıyla bilekten vücut kompozisyonunu analiz edebiliyor. Vücudun yağ ve kas oranını gösteren TomTom TOUCH, aynı zamanda kalp atış hızını sürekli olarak ölçüyor. TOUCH kalori ve adım sayma gibi işlemleri de gerçekleştirebiliyor.

7/24 aktivite takibi

TomTom’un tanıttığı bir diğer ürün ise Outdoor saat TomTom Adventurer. Müzik çalar ve kalp Atış Hızı ile doğa yürüyüşçüleri, kayakçılar, snowboard yapanlar ve koşucular için geliştirilen TomTom ADVENTURER mesafe, yükseklik, boylam gibi değerleri takip etmeyi sağlıyor. Kalp atış hızını ölçebilen, kalori ve adım sayabilen TomTom ADVENTURER ile aktivitelerinizi 7/24 izleyebilirsiniz. Koşuları otomatik olarak tespit edebilen TomTom Adventurer ile en yüksek hız ve diğer koşu verileri görülebiliyor.

3GB dahili müzik deposu

Şirket, doğa sporlarına meraklı olanlar için hazırladığı GPS özellikli iki saati de IFA 2016 kapsamında görücüye çıkarttı. Bu modellerden biri olan TomTom Spark 3 ve Runner 3, sürekli olarak GPS takibi yapabiliyor. En zor egzersiz anlarında bile kullanılabilen bu GPS Spor Saatleri, her gün giymek için bir geniş bir renk yelpazesinde ince ve zarif kayışlar ile sunuluyor. Cihazdaki 3 GB dahili depolama alanı müzik dinleme amacıyla kullanılıyor. Üçüncü nesil TomTom SPARK 3‘ün en önemli farkı rota keşif özelliği sayesinde kullanıcılar başlangıçtaki ve mevcut konumlarını görebiliyor. Bu cihazda nasıl bir yolun izlendiği incelenebiliyor. Ayrıca kullanıcılar kendi rotalarını da saate yükleyebiliyor.

Etiketler: » » » » » » »
Share
2140 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

4+9 = ?