logo

TomTom’dan Yeni Yıla Özel Hediyeler

mh_tomtom_go_610

TomTom, bu yılbaşı öncesinde de teknoloji meraklılarına özel hediye alternatifleri sunuyor. TomTom ile çoğu zaman trafik nedeniyle kendine vakit ayıramayanlar bir hediyeden fazlasını alacak ve hedeflerini gerçekleştirirken kendilerine vakit ayırma fırsatı bulacaklar. GO 510 ve GO 610 navigasyon cihazı modelleri, trafiğe takılmadan istenilen noktaya daha kısa sürede ulaşma imkanı sağlıyor. TomTom Rider ise motosiklet tutkunları için harika bir hediye seçeneği oluyor.

İşte TomTom’un yeni yıla özel hediye alternatifleri

Her saniye değerli: TomTom GO 510 ve GO 610

TomTom GO 510 (5 inç ekran) ve GO 610 (6 inç ekran) modelleri gerçek zamanlı ve doğru trafik bilgileriyle trafikte geçirilen zamanı azaltıyor. Ömür boyu ücretsiz harita güncellemesi ile gelen GO 510 ve GO 610 modelleri, gerçek zamanlı trafik bilgileriyle trafik sıkıştığı anda alternatif rota planlıyor. Ayrıca hız kameraları konusunda da uyarıyor. Her iki cihaz ile de  MyDrive.com’a girerek evden veya işten bilgisayar, tablet ya da akıllı telefon üzerinden rota planlamak mümkün oluyor. Böylece otomobile bindiğinizde navigasyon cihazında hedefe dokunmak yetiyor. Dokunmatik ekranın yanında Konuş & Git özelliğiyle de sesli olarak gidilmesi planlanan hedef söylenebiliyor.

TomTom Rider ile heyecana yolculuk

Eşiniz, arkadaşınız ya da babanızın motosiklet sürüşünü TomTom Rider ile daha heyecanlı hale getirmek de mümkün. TomTom Rider’da sıkıcı düzlükler yerine adrenalin dolu virajlı yollar seçilebiliyor. TomTom Rider motosiklet sürüşlerine heyecan katıyor. 4.3 inçlik dokunmatik ekrana sahip TomTom Rider, 6 saatlik pil ömrü ve 4 GB dahili hafıza ile geliyor.

TomTom GO 510: 699 TL.

TomTom GO 610: 849 TL.

TomTom Rider: 1.325 TL.

Etiketler: » » »
Share
2282 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

9+5 = ?