logo

Tonguç Akademi’nin Teknolojik Altyapısı Radore’ye Emanet

Tonguç Akademi CTO’su Elif Fidan

Radore, sunduğu hizmetlerle ilkokuldan liseye her seviyedeki öğrenciye ulaşan eğitim platformu Tonguç Akademi’nin iş süreçlerindeki verimliliğine önemli katkılar sağlıyor.

Büyük ilgi gören eğitim videoları ile YouTube’da 1,5 milyon aboneye ulaşan Tonguç Akademi, kitap ve dijital dünyayı bir araya getirerek gençlerin kitaplardaki soruların çözüm videolarını TATS (Tonguç Akıllı Takip Sistemi) uygulaması ile de izlemelerini sağlıyor.

Radore’den sunucu barındırma / kiralama ve yedekleme hizmetleri aldıklarını belirten Tonguç Akademi CTO’su Elif Fidan “Sağlam ve güvenilir bir teknolojik altyapıya sahip olmak, kesintisiz bir hizmet sunmamızdaki en önemli bileşenimiz. Hedef kitlemizde bulunan öğrenciler, her şeyden önce hız ve kolaylık istiyorlar. Ülkemizin, hatta dünyanın herhangi bir noktasındaki bir öğrenciye herhangi bir aksaklık yaşamadan ulaşabilmek en önemli önceliğimiz. Bunun için kesintisiz bağlantı, güvenilir veri merkezi ve güçlü sunucular gerekiyor. Biz de Tonguç Akademi olarak bu ihtiyaçlarımızı Radore’den kolaylıkla karşılıyoruz. Radore her zaman güncel ve hızlı çözüm sunan, güvenilir bir iş ortağı olarak iş süreçlerimizin verimliliğine büyük katkı sağlıyor. Böylece biz de BT ekibi olarak asıl işimizi geliştirmeye yönelik daha inovatif projelere odaklanabiliyoruz” dedi.

www.radore.com

Etiketler: » » » »
Share
2635 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

9+1 = ?