logo

TORK İle İşletmelerde Verimlilik Artıyor

Kuadron Bilişim ARGE Direktörü Kaan Arslan

Kuadron Bilişim, yeni nesil şirket yönetim uygulaması geliştirdi. Yüzde 100 yerli ve milli bir uygulama olan TORK, İşletmelere yüksek performanslı ve etkin bir yönetim deneyimi sunuyor. Ön muhasebeden üretim planlamaya kadar yönetim süreçlerinin her adımında geleneksel modellere göre hız ve verimlilikte fark atıyor. Kullanıldığı işletmelerde organizasyonel süreçlerin verimliliğinde 5 kata kadar iyileşme sağlayan TORK, kısa vadede maliyet avantajı, orta vadede ise karlılık ve verimlilikte ivme kazandırıyor. Bir yıl içerisinde 250 milyon TL üzerinde satış işleminin yapıldığı bir platform haline gelen TORK, web ve bulut tabanlı çalışan bir uygulama. Satış ve CRM, stok, üretim, satın alma, ön muhasebe, proje yönetimi ve insan kaynakları gibi organizasyonel süreçlerin tamamının daha etkin yönetilmesini sağlayan uygulama, sistemli bir işletme modeli yaratmak odağında geliştirildi.

Zaman, enerji ve maliyet avantajı sağlıyor

Türkiye’deki işletmelerin yönetim süreçlerini daha sistematik olarak düzenleyecek, pratik ve ekonomik, aynı zamanda gereksiz modüllerden arındırılmış çevik uygulamalara ihtiyacı olduğuna dikkat çeken Kuadron Bilişim ARGE Direktörü Kaan Arslan “TORK ile tüm bu ihtiyaçlara cevap verebilecek en ideal çözümü ürettiğimize inanıyoruz” dedi. Amerika’da ilk 500 arasında yer alan firmaların yüzde 60’ının kurumsal kaynak planlaması kullandığını belirten Arslan, bu tarz programlar için ayrılan toplam bütçenin ise yaklaşık 73 milyar dolar gibi bir maliyet oluşturduğuna dikkat çekti. Arslan, zaman, enerji ve maliyet avantajı sağlamak için bu bedeli yüklenmek yerine, aynı işlevleri daha etkin ve daha az maliyetle hayata geçirebilecek bir uygulama geliştirdiklerini açıkladı.

Sistemli bir işletme modeli

Neden-sonuç ilişkisine dayalı ve süreç odaklı tasarlanan TORK’un web ve bulut tabanlı çalıştığına dikkat çeken Arslan “Kullanım kolaylığı ile de öne plana uygulamamız eğitim ve ek yatırım gerektirmeyen minimalist ve özgün bir alternatif olarak geliştirildi. Sistemli bir işletme modeli yaratmayı amaçladığımız TORK, karmaşık süreçleri analitik düzlemde hata payını en aza indirerek düzenliyor. Bu sayede de işletmelerin organizasyonel süreçlerinde verimliliği 5 katına kadar artırıyor” dedi.

İndirimli satışlar yıl sonuna kadar uzatıldı

Tüm işletmelerin yerli ve milli sermaye ile hayata geçirilen yeni nesil şirket yönetim uygulaması TORK’tan faydalanabilmesi için 2019 yılı sonuna kadar satış, stok, ön muhasebe, müşteri ve tedarikçi yönetimi gibi özellikler içeren tüm paketlerde yüzde 30 indirime gidildi. Küçük ölçekli işletmelere yönelik tamamen ücretsiz bir paket seçeneğinin de sunulurken, arzu eden işletmeler torkapp.com üzerinden ayda 49 TL’den başlayan fiyatlarla farklı paket seçeneklerine erişebiliyorlar.

Etiketler: » »
Share
1550 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

3+1 = ?