logo

Toshiba Yeni Sabit Disk Sürücülerini Tanıttı

mh_toshiba_hard_disk_surucusu

TNB Bilgisayar ve Görüntü Sistemleri A.Ş. 5 TB’a kadar depolama kapasitesi sunan yeni dahili sabit disk sürücülerinden oluşan MD Serisi’ni tanıttı. SATA arayüze sahip 3.5 inç sürücüler yalnızca çok hızlı olmakla kalmıyor, güç yönünden etkinlik sağlıyor ve hem ofis hem de ev kullanıma uygun şekilde son derece sessiz çalışıyorlar.

Daha fazla depolayın

Yeni sürücüler ile belgelerinizi, görüntülerinizi ve verilerinizi kendi PC’nizde saklamak için 5 TB’a kadar dahili depolama katın. 4 TB ve 5 TB HDD kapasiteli her iki model de teknik ürünlerinden yüksek beklentileri olan kullanıcılara yönelik olarak geliştirildi. Örneğin, 7200 rpm tablası, 128 MB geçici bellek ve dahili Komut Sıralaması (Native Command Queuing) özellikleri ile çok daha hızlı çalışarak profesyonellere ve ev kullanıcılarına yardımcı oluyorlar. Bu özellikler bir arada çalışarak daha yüksek yükleme ve kaydetme hızı, daha düşük gecikme süresi ve çalışma esnasında sıralı kayıt komutlarını optimizasyonunu sağlıyor. MD Serisi modeller 6.0 Gb/s arayüz hızına sahip.

Güçlü performans

Hızına rağmen güç dostu bileşenleri enerji tüketimini ve ısı üretimini en az seviyede tutuyor. Bu yeni seri, akıllı rampa yükleme sistemi ve kullanıcının önemli verilerini koruma altına alan dahili darbe sensörü dahil olmak üzere Toshiba’nın en yeni teknolojisine sahip.

TNB Bilgisayar ve Görüntü Sistemleri A.Ş. Genel Müdürü Aytaç Biter “Bu hard disk sürücüler ile müşterilerimiz artırılmış hız ve depolama kapasitesi ile güven içinde bir performansın keyifini sürebiliyorlar. Aynı zamanda, Toshiba’nın hard disk sürücülerindeki 40 yılı aşan dünya çapında öncülüğü ve deneyiminden faydalanabiliyorlar” dedi.

Yüksek yoğunluk

MD Serisi dahili sabit disk sürücülerinin kapasitelerini ve hızını artırmak için daha yüksek yoğunlukta kayıt sağlayan Perpendicular Magnetic Recording (PMR) teknolojisini ve Tunnel Magneto Resistive (TMR) okuma-yazma teknolojisini kullanıyor. Böylece modeller yüksek performans ve 4 TB veya 5 TB yüksek depolama kapasitesi sunuyor. Diğer önemli özellikler arasında bulunan daha yüksek dönme hızı ve daha geniş ara bellek çok daha hızlı bir çalışma deneyimi sunuyor.

Özellikler

– Kapasite: 4 TB: PX3009E-1HP05 TB: PX3010E-1HQ0

– SATA arayüzhızı: ~ 6.0 Gb/s – Dahili Komut Sıralaması Native Command Queuing (NCQ): destekleniyor

– Hız: 7200 rpm

– Hafıza ön bellek: 128 MB

– Boyut: 147 (L) x 102 (W) x 26 (H) mm

– Ağırlık: ca. 720 g

– 3.5 inçSATA Hard Disk Sürücü– MDSerisi

– Hızlı Başlama Kılavuzu

– Garanti Kitapçığı

– Windows 8.1 / Windows 8 / Windows 7 Mac OS X veya Linux

Etiketler: » » » » » » »
Share
2197 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

3+6 = ?