logo

TP-Link, Archer T4U WiFi USB Adaptörü Yeniledi

TP-Link, WiFi USB adaptör ailesinde yer alan Archer T4U’yu yeniledi. Yenilenen ve güçlenen WiFi USB adaptör, yeni nesil kablosuz ağ desteği olmayan bilgisayar sahipleri için WiFi bağlantı performansını artıran bir çözüm.

Güçlü teknolojik özelliklerle donatılmış olan adaptörün yeni kasa yapısında içinde antenlerin gömülü olduğu bölüm hareketli hale getirilmiş. Bu şekilde hem kullanım rahatlığı hem de kapsama alanında esneklik sağlanıyor. USB 3.0 destekli olan ürün (geriye doğru da uyumlu), masaüstü ya da taşınabilir bilgisayarlara USB’den bağlanarak WiFi desteği sunuyor. 802.11ac kablosuz standardını destekleyen adaptör, çift bant özelliğine sahip ve toplamda 1300Mbps’ye varan kablosuz hızlara ulaşabiliyor. Özellikle çok sayıda cihazın WiFi’a bağlandığı ev ve ofislerde tek kanallı ağ yapılarına oranla önemli ölçüde bağlantı performansını artıran çift bant yapısı, yüksek kapasite gerektiren uygulamaları daha temiz olan 5 GHz bandına, e-posta, web gezintisi gibi uygulamaları ise 2.4 GHz bandına yönlendirerek, tıkanıklıkları önlüyor.

Adaptörde kasa içine gömülü yüksek kazançlı iki adet anten yer alıyor. Bu antenler, WiFi kapsama alanını büyük ölçüde genişletiyor. Bu da özellikle taşınabilir bilgisayarlar ile ev/ofisin her yerinde güçlü bir bağlantı anlamına geliyor. Aynı zamanda MU-MIMO teknolojisine de sahip olan adaptör, eğer MU-MIMO destekli bir yönlendirici kullanılıyorsa ağ verimliliğini artırarak eş zamanlı iki veri akışı sağlayabiliyor. Hüzmeleme (beamforming) teknolojisini destekleyen USB adaptör, WiFi kapsama alanının bağlı cihazların konumuna uygun bir esneklikte olmasını sağlıyor. USB 3.0 desteği de hızı olumlu etkileyen bir özellik.

Gelişmiş teknik özelliklerine karşın son derece basit kurulumu ile dikkat çeken adaptör, birlikte verilen kurulum CD’sinde yer alan sezgisel yardımcı program sayesinde kolayca kurulup çalışır hale geliyor. WPS tuşu ile tek dokunuşla güvenlik şifrelemesi yapılan ürün, Windows, Mac OS ve Linux işletim sistemleri ile uyumlu.

Yeni kasaya sahip adaptörün tavsiye edilen satış fiyatı KDV dahil 45,70 USD.

www.tp-link.com/tr/products/details/cat-11_Archer-T4U.html#overview

Etiketler: »
Share
1933 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

8+5 = ?