logo

TP-Link UB400 Mini Bluetooth USB Adaptör Satışta

TP-Link, kullanıcıların ihtiyacı olan farklı ürünler de geliştiriyor. Bunlardan biri olan UB400, Bluetooth desteği olmayan bilgisayarların Bluetooth ile farklı cihazlara bağlanabilmesini sağlıyor.

Cihaz, Bluetooth’un en yeni sürümü olan 4.0 desteğine sahip. Bu sayede daha hızlı bağlantı sağlayan ürün, tak&çalıştır özellikli. Hiçbir sürücü gerektirmeden masaüstü ya da taşınabilir bilgisayarlara takılarak kullanılan ürün, Windows 8, 8.1 ve 10 işletim sistemleri ile uyumlu.

Minik ve çok şık tasarımı ile her yere rahat taşınabilen cihaz, taşınabilir bilgisayara takılı halde iken dışarıya fazla sarkma yapmıyor. Bu nedenle cihaz takılı halde bilgisayarı her yere götürmek mümkün oluyor; bir risk oluşturmuyor.

10 metreye kadar iletim mesafesi olan cihaz, bilgisayara çok yakın olmadan da Bluetooth bağlantı keyfi sürülmesini sağlıyor. Örneğin Bluetooth kulaklıkla müzik keyfini evin her yerinde sürdürmek mümkün olabiliyor.

Düşük enerji (BLE) teknolojisine sahip cihaz, geriye dönük olarak Bluetooth 3.0, 2.1, 2.0 ve 1.1 sürümleri ile uyumlu; bu desteklere sahip cihazlarla da sorunsuz bağlantı sağlıyor. Cihazın Türkiye’de tavsiye edilen satış fiyatı KDV dahil 8,90 USD olarak açıklanıyor.

www.tp-link.com/tr/home-networking/adapter/ub400/

Etiketler: »
Share
1988 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

6+9 = ?