logo

TP-Link’in Akıllı Üçlü Prizi Tapo P300 Türkiye’de Satışta

TP-Link, akıllı priz ailesine yeni bir üye ekledi. Uzatma kablolu bir üçlü akıllı priz olan Tapo P300, Türkiye’de satışa sunuldu. Standart uzatma kablolu üçlü prizlerle aynı görünümde olan Tapo P300’ün üzerinde ayrı ayrı yönetilebilen üç adet akıllı priz yer alıyor. Bunlara ek olarak bir adet USB-C, iki adet de USB-A girişi bulunan priz, böylece telefon, tablet bilgisayar gibi cihazlar için de bir şarj noktası görevi görebiliyor. 1.5 metrelik uzatma kablosu sayesinde her yere yerleştirilebiliyor.

TP-Link’in çok iş gören bu akıllı prizine üç farklı cihaz bağlanarak akıllı telefonlardan her yerden kolayca yönetilebiliyor. Örneğin üç prizden birine abajur, diğerine elektrikli ısıtıcı, bir diğerine de akıllı TV bağlanabiliyor ve bunların her biri ayrı ayrı Tapo uygulamasından açılıp kapanabiliyor; programlanabiliyor ya da zamanlayıcı ayarlanabiliyor. Bu sayede hem yaşam kolaylaşıyor hem de gereksiz enerji tüketimi engelleniyor. Örneğin Tapo akıllı prize bağlı bir TV, kullanılmadığında enerjisi tamamen kesildiğinden, bekleme modunda harcadığı enerjiden tasarruf edilmiş olunuyor. Bu diğer elektrikli aletler için de geçerli. Aynı zamanda ütü, elektrikli ısıtıcı gibi cihazlar düşünüldüğünde tasarrufun yanı sıra güvenlik de sağlanıyor; ütüyü prizde unuttuk derdi sone eriyor.

Ses ile kontrol edilebiliyor

Tapo P300 çoklu akıllı priz, ses ile de kontrol edilebiliyor. Apple HomeKit, Amazon Alexa ve Google Home desteği olan priz ve prize bağlı cihazlar elleri hiç kullanma gereği olmadan sesli komutlarla açılıp kapanabiliyor. Üçlü akıllı priz, Tapo uygulaması haricinde iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod ya da Mac’lerden de Apple Home uygulaması ve Siri kullanılarak yönetilebiliyor.

Tapo P300 üzerinde yer alan USB girişleri, 18 W’a kadar uyumlu cihazları hızlı şarj etmeyi sağlıyor (PD ve QC3.0 desteği). Geleneksel 5W şarj cihazlarına göre akıllı telefon vb cihazları 2.5 kat daha hızlı şarj edebilen ürün, hem zamandan hem de enerjiden tasarruf ettiriyor.

Güvenliği ihmal etmeyen Tapo P300 akıllı priz, alev geciktirici bir malzemeyle kaplanmış durumda ve aşırı akım, aşırı ısınma gibi güvenlik özelliklerine sahip.

Ayrı bir hub gerektirmeden kolayca kurulan ve yönetimi de kolay olan ürünün tavsiye edilen satış fiyatı KDV dahil 1,009 TL olarak açıklanıyor.

www.tp-link.com/tr/home-networking/smart-plug/tapo-p300

Etiketler: »
Share
316 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

4+4 = ?