logo

“Trambolin” Staj Programı Profesyonelleri İş Hayatına Hazırlıyor

mh_sahibinden_com_trambolin

sahibinden.com, bilişim sektöründe kariyer yapmak isteyen gençleri “Trambolin” staj programı ile profesyonel iş hayatına hazırlıyor. “Kariyerine ilk adımı atma trambolinle sıçra” sloganı ile üniversite öğrencilerine dinamik bir staj dönemi sunan sahibinden.com, stajyerlerine mühendislikten pazarlamaya, e-ticaretten müşteri deneyimine kadar pek çok farklı alanda staj imkanı sağlıyor.

Üniversitelerin 3. ve 4. sınıf öğrencileri için açılan Trambolin staj programına bu sene 4 bin 200 öğrenci başvurdu. Eğlenceli olduğu kadar yaratıcılıklarının ve takım çalışması becerilerinin gözlemlendiği değerlendirme sürecinden başarıyla geçen 20 öğrenci sahibinden.com’da staj yapma hakkı kazandı.

Temmuz ayı itibarıyla staja başlayan öğrenciler yaz sonuna kadar, sahibinden.com’un farklı birimlerinde görev alarak gerçek iş tecrübesini yaşama şansını yakalayacak. İlk günden itibaren eğitimlerine başlayan stajyerler yaz sonunda departman yöneticisinin verdiği konu hakkında bitirme projesi de hazırlayacak. Stajyerler için ayrıca bir kısa film yarışması da düzenlenerek kazanan öğrencilere çeşitli ödüller verilecek.

Öğrenciler staj yaptıkları süre boyunca, şirket doktoru ve yemekhane hizmetleri gibi klasikleşmiş olanakların yanı sıra kapalı basket sahası, spor salonu, Play Station gibi eğlenceli etkinlik alanlarından da faydalanabiliyor. sahibinden.com ayrıca şehir dışından gelen stajyerler için dayalı döşeli rezidansta konaklama olanağı da ücretsiz sunuyor.

Gençler için gerçek iş tecrübesi yaşayabilecekleri, eğitim alanı ve eğlencesi bol bir staj dönemi sunan sahibinden.com, standart bir staj sürecinin çok ötesine geçen uygulamalarıyla e-ticaret sektörünün yeni profesyonellerinin yetişmesine destek oluyor.

Etiketler: » »
Share
2381 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

2+2 = ?