logo

Transfergo ve Currencycloud Arasında İşbirliği

TransferGo CEO’su ve Kurucu Ortağı Daumantas Dvilinskas

TransferGo, uluslararası para transferlerini kolaylaştırmak ve bu yılın ilk çeyreğinde 14 yeni pazarda hizmet vermeye başlamak için küresel ödeme platformu Currencycloud ile işbirliği yaptığını duyurdu. Bunun sonucunda, TransferGo ile Currencycloud işbirliği dünyanın 69 ülkesinde mevcut olacak.

Gelişmekte olan ülkelere yönelik para transferi akışları giderek artıyor ve Dünya Bankası, düşük ve orta gelirli ülkelere yönelik yıllık para transferi hacminin önceki yıla oranla yüzde 9,6 artarak 2018 yılında 529 milyar ABD dolarına ulaştığını tahmin ediyor. Bu tutar, Arjantin’in toplam gayrisafi yurtiçi hasılasından fazla.

Bununla birlikte, halen daha bürokrasi ve farklı para birimlerindeki para transferlerini işleme koymak için bankalar tarafından talep edilen ücretler, uluslararası para transferlerini zahmetli kılabiliyor.

TransferGo, Currencycloud gibi önde gelen ödeme sağlayıcıları ile olan işbirlikleri sayesinde bu zorluğu ortadan kaldıracak ve Kenya, Japonya, Malezya, BAE ve diğer pek çok ülkeye yönelik para transferlerini herkes tarafından ulaşılabilir hale getirecek.

Currencycloud ile yapılan işbirliği ve küresel genişleme konusundaki görüşlerini aktaran TransferGo CEO’su ve Kurucu Ortağı Daumantas Dvilinskas “Dünyanın birçok köşesindeki müşterilerimizin birbirinden farklı para transferi ihtiyaçlarının olduğunun farkındayız. Misyonumuz, emek sarf eden bu göçmen toplulukları için alternatif finansal seçenekler yaratmak ve bunlara erişimlerini sağlamak. Currencycloud ile yaptığımız işbirliği, bu farklı ihtiyaçları çok daha büyük ölçekle karşılamamıza yardımcı olacak” dedi.

Currencycloud Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Satışlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Digby Try “Currencycloud, sınır ötesi ödemelerin demokratikleştirilmesi ve herkes tarafından ulaşılabilirliğini sağlamak amacıyla kuruldu. TransferGo ile olan işbirliğimiz, şeffaflıktan uzak, pahalı ve karmaşık olan uluslararası para gönderim sürecinin çok daha basit bir hale getirilmesinin mükemmel bir örneği olacak” dedi.

www.transfergo.com

Etiketler: » » »
Share
2758 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

2+4 = ?