logo

TÜMMER ve Uyumsoft Arasında Stratejik İşbirliği

Tüm Mermer Doğaltaş ve Makinaları Üreticileri Birliği (TÜMMER) ile Uyumsoft arasında stratejik işbirliği yapıldı. İki kurum arasında yapılan işbirliğiyle, mermer üreticileri ve mermer makinaları üreticileri sektörlerinin dijital dönüşüm süreçlerine katkı sağlanması hedefleniyor. Böylece, iş süreçlerini daha etkin ve verimli yönetecek olan TÜMMER üyesi firmalar, iç pazarın yanı sıra ihracatta da atağa geçerek ülke ekonomisine katma değer sağlamaya devam edecektir.

“İşbirliğinin üyelerimiz için faydalı olacağına inanıyoruz”

Tüm Mermer Doğaltaş ve Makinaları Üreticileri Birliği (TÜMMER) Başkanı Hanifi Şimşek “Dijitalleşmenin, Mermer Sektörü’nde ne kadar önemli bir yere geldiğini gün geçtikçe daha fazla görüyoruz. Dijital çağın gerekliliği olan verilerin bilgisayar ortamına aktarılması, verilere ulaşmayı kolaylaştırırken, üretimdeki verimliliğin ve kalitenin artmasına değer katacaktır. Uyumsoft’un hizmet ve çözümleri kapsamında üretmiş olduğu iş modelleri, yazılımlar ve e-dönüşüm uygulamalarından üyelerimiz yararlanacaktır. İşbirliğinin kısa vadede üyelerimize faydalı olacağına inanıyoruz. Ayrıca, Uyumsoft tarafından verilecek eğitimlerle de gelişen ve dönüşen teknolojiden üyelerimizin anında haberdar olması ve yararlanması sağlanacaktır. İşbirliğinin yararlı ve uzun ömürlü olmasını diliyoruz” dedi.

“Firmaların dijital dönüşümünü sağlayacağız”

İşbirliği ile TÜMMER üyesi firmaların dijital dönüşümüne rehberlik edeceklerini ifade eden Uyumsoft Ankara Bölge Müdürü Serkan Balcı “İşbirliği protokolü çerçevesinde, Uyumsoft olarak, TÜMMER’in üyelerine özel olarak; üretim, maliyet, ihracat, cari, stok, satış ve pazarlama işlerini daha verimli ve kolay yönetebilecekleri ve aynı zamanda yurt dışıyla entegre olabilmelerini sağlayacak LioXERP, LioXCRM, LioXHR ürün ailemizi özel fiyatlar ile sunuyoruz. Ayrıca, Uyumsoft’un sahibi olduğu Uyum Akademi platformuyla; TÜMMER ekosistemine dijital dönüşüm odağında webinar eğitimleri ve ‘Farkındalık Seminerleri’ ile süreci destekliyor olacağız. TÜMMER ile güç birliği yapmaktan çok mutluyuz ve anlaşmamızın mermer sektörüne hayırlı olmasını diliyoruz. Sektördeki firmaların uçtan uca dijital dönüşüm süreçlerine rehberlik etmeyi sürdüreceğiz” dedi.

“Sektörel işbirlikteliklerine devam ediyoruz”

Sektörel işbirlikteliği ve entegrasyonlarına devam ettiklerinin altını çizen Uyumsoft İş Geliştirme Yöneticisi Zehra Atamer “Küçükten büyüğe her ölçekteki ve her sektördeki firmaya, uçtan uca dijital dönüşüm hizmeti veriyoruz. Uyumsoft olarak, işletmelerin her alandaki ihtiyaçlarına yazılım çözümleri üretirken, mevzuatlardaki değişikliklere hızlı adaptasyon sağlıyoruz ve müşteri memnuniyeti odaklı 7-24 online destek sunuyoruz. TÜMMER ile yaptığımız işbirliği ile sektörün dijital dönüşümüne rehberlik edeceğiz. İşbirliğinin iki kuruma hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

www.tummer.org.tr

www.uyumsoft.com

Etiketler: » » »
Share
65 Kez Görüntülendi.