logo

Türk Telekom Akademi’ye Uluslararası Altı Ödül

mh_turk_telekom_akademi_saynur_onen

Türk Telekom Akademi ve Yetenek Yönetimi Direktörü Saynur Önen

Türk Telekom, insan kaynağına yatırım yapmayı sürdürüyor. Çalışanlarının gelişimlerine destek vermek ve kariyer yollarını en iyi şekilde çizmelerine imkan sağlamak üzere çalışan Türk Telekom Akademi, gelişim programlarıyla Brandon Hall Mükemmeliyet Ödülleri’nde iki, Stevie Üstün İşveren Ödülleri’nde ise dört ödülün birden sahibi oldu.

Ödüllere ilişkin açıklama yapan Türk Telekom Akademi ve Yetenek Yönetimi Direktörü Saynur Önen “Türk Telekom İnsan Kaynakları ekibi olarak, insan kaynağının yönetimi ve gelişimi konusundaki uluslararası standartları yakından takip ediyor; çalışanlarımızın gelişimini sağlarken motivasyonlarını da en üst düzeyde tutmayı amaçlıyoruz. E-eğitim, mobil öğrenme, sanal sınıf, teknoloji laboratuvarları, video bazlı dijital öğrenme içerikleri gibi teknolojileri bünyemizde barındırarak eğitim alanında da sektörümüzde öncü olmayı ana hedeflerimiz arasında görüyoruz. Aldığımız ödüller de bu alanda gerçekleştirdiğimiz çalışmaların ne denli başarılı olduğunun bir göstergesi olarak bizleri daha iyisini yapma konusunda motive ediyor” dedi.

Brandon Hall 2016’dan iki ödülle birden döndü

Türk Telekom Akademi, eğitim alanında dünyanın önde gelen analiz ve araştırma kurumlarından biri olan Brandon Hall Group tarafından düzenlenen 2016 Mükemmeliyet Ödülleri’nde Türk Telekom satış ekiplerine yönelik geliştirdiği “Satışın Ustasıyız Programı-Bireysel Satış Okulu 101” eğitimi ile  “En İyi Satış İşe Uyum Programı” kategorisi ödülüne layık görüldü. Türk Telekom bayi çalışanlarının eğitimine yönelik hazırlanan iç eğitmen yetiştirme programı “Bireysel Satış Eğitmen Okulu” ile de “En İyi Yetkinlik ve Beceri Geliştirme Programı” kategorisindeki bronz ödülün sahibi oldu.

Türk Telekom Stevie Üstün İşveren kategorisinde ödülleri topladı

Türk Telekom Akademi, Üstün İşveren Ödülleri’nde dört ödüle birden layık görülerek uluslararası ödül organizasyonlarındaki başarısını Stevie’de de sürdürdü. Akademi, İnsan Kaynakları programlarını sanal gerçeklik teknolojisiyle birleştirerek geliştirdiği “Satış İşe Uyum” ve “Yüksekte Çalışma Sanal Gerçeklik Tecrübesi” programlarıyla iki altın ödülün sahibi oldu.  IP/MPLS Tiger Team Yetkinlik Geliştirme Sertifikasyonu ile Gümüş ödülü kazanan Türk Telekom Akademi, Etik Kod projesi ile ise Bronz ödülün sahibi oldu.

Etiketler: » » » »
Share
2312 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

2+6 = ?