logo

Türk Telekom Grubu’na “Yılın SAP Dönüşüm Projesi Ödülü”

mh_turk_telekom_odul

Türk Telekom Grubu Finans Genel Müdür Yardımcısı Murat Kırkgöz, SAP Türkiye Genel Müdürü Zeynep Keskin

Türk Telekom Grubu, SAP’nin düzenlediği yılın en kapsamlı bilişim teknolojileri etkinliği SAP Forum İstanbul kapsamında “Yılın SAP Dönüşüm Projesi Ödülü” dahil 3 ödüle layık görüldü.

Türk Telekom Grubu, 15 Ekim 2015 tarihinde İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenen SAP Forum İstanbul’da her yıl sadece tek bir kuruma verilen “Yılın SAP Dönüşüm Projesi Ödülü”nün sahibi oldu. “Yılın SAP Dönüşüm Projesi Ödülü”nün yanı sıra “SAP Kalite” ve “Yılın Satınalma Dönüşüm Projesi” kategorilerinde de ödül Türk Telekom Grubu’nun oldu.

“Yılın SAP Dönüşüm Projesi Ödülü”nü, Türk Telekom Grubu Finans Genel Müdür Yardımcısı Murat Kırkgöz, SAP Türkiye Genel Müdürü Zeynep Keskin’in elinden teslim aldı. Türkiye’nin önemli kurumlarının sahip olduğu bu prestijli ödüle layık görülmenin Türk Telekom Grubu adına bir övünç kaynağı olduğunu belirten Kırkgöz Türkiye’nin en büyük entegre telekomünikasyon şirketi Türk Telekom Grubu olarak, iş süreçlerimizi inovasyondan aldığımız güçle şekillendirme önceliği ile hareket ediyoruz. Bu kapsamda, tam anlamıyla entegre teknoloji ve destek fonksiyonlarına sahip, müşteri odaklı bir hibrit organizasyon olma yolunda gerçekleştirdiğimiz entegrasyon sürecimizde SAP’nin bilgi birikimi ve deneyimiyle geliştirilen “Share Services” ve Türkiye’de ilk kez Türk Telekom Grubu olarak “Simple Finance” sistemlerini kullandık. Başarılı bir şekilde tamamladığımız entegrasyon sürecimizin sonucunda daha hızlı, güçlü, çevik ve güvenilir bir yapıya sahip olduk. Bölgenin en büyük bilişim teknolojileri etkinliği SAP Forum İstanbul kapsamında layık görüldüğümüz üç ödül ise bu alandaki başarılı çalışmalarımızın bir kanıtı. SAP Forum İstanbul’a emeği geçen herkese, bu değerli ödüllere bizi layık gördükleri için, kurumumuz ve tüm çalışanlarımız adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Etiketler: » » »
Share
2771 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

1+6 = ?