logo

Türk Telekom’a Stevie IBA’dan Dokuz Ödül

jenerik_odul

Türk Telekom, 60’dan fazla ülkeden 3800 projenin değerlendirildiği ve dünyanın en itibarlı ödül organizasyonlarından biri olarak kabul edilen Stevie IBA’da, dokuz ödül birden alarak önemli bir başarıya imza attı.

Dünya çapında tanınan profesyonellerden oluşan jüri tarafından yapılan değerlendirmeler sonucu Türk Telekom; İç İletişim, Etkinlik ve İnsan Kaynakları kategorilerinde iki altın, üç gümüş ve beş bronz ödülün sahibi oldu. Bu ödüllerden biri de Türk Telekom iştiraki AssisTT’ten geldi.

Çalışanlarından ilham aldı, beş ödül kazandı

Türk Telekom insan kaynakları ve etkinlik yönetimi ekipleri, özellikle Türk Telekom’un yeni marka ve entegrasyon sürecinde gerçekleştirdiği hedef odaklı yaratıcı projeleri ile bu ödüllere layık görüldüler.

Türk Telekom İç İletişim Ekibi, entegrasyon sürecinde oluşturduğu entegre iletişim stratejileri ve çalışmalarıyla “Yılın İnsan Kaynakları Ekibi” kategorisinin en büyük ödülü olan Altın Stevie’yi aldı. İç İletişim Çalışan Etkinlikleri ekibinin yaklaşık 34 bin Türk Telekom çalışanını marka değişiminin odağına alan iç marka lansmanı için gerçekleştirdiği çalışmalar da “Yılın PR Kampanyası – Programı / İç İletişim” kategorisinde Gümüş Stevie ödülüne layık görüldü. Ayrıca  İç İletişim  İşveren Markası ekibinin hazırladığı ve sosyal medyada rekor sayıda izleyiciye ulaşan “Anneler Günü Sürprizi” videosu ile “Yılın Markalı Kampanya İçeriği” kategorisinde Gümüş Stevie; Türk Telekom Akademi’nin dünya çapında ses getiren, yenilikçi platformu Çevik Stüdyo ise çevik yöntem koçluğu desteği verdikleri 4.5 G LTE Advanced Programı’yla “Yılın İnsan Kaynakları Ekibi” kategorisinde Bronze Stevie ödülünü almaya hak kazandı.

Türk Telekom’un çağrı merkezi iştiraki AssisTT de “Yılın İnsan Kaynakları Departmanı” kategorisinde Bronz Stevie ödülünün sahibi oldu.  AssisTT’e bu ödülü, “Mutlu Çalışan – Mutlu Müşteri” amacıyla yapılan “Çünkü Sen Değerlisin!” projeleri getirdi.

Türk Telekom, Stevie’de Etkinlik kategorilerindeki ödülleri topladı

Stevie Ödülleri Etkinlik kategorileri de Türk Telekom’un başarısına sahne oldu. Tivibu UEFA Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi Lansmanı, “En İyi Yeni Ürün Tanıtımı Etkinliği” kategorisinde Altın Stevie Ödülü’nü kazanarak büyük ödülün sahibi oldu. Etkinlik yönetimi ekibi ayrıca; 4.5G lansmanı ile “En İyi Marka Deneyimi Etkinliği” kategorisindeki Gümüş Stevie ödülünün; Yeni Marka Lansmanı ile de yine aynı kategoride Bronz Stevie ödülünün sahibi oldu. Türk Telekom; 4.5G lansmanı ile “Yılın İletişim veya Halkla İlişkiler Kampanyası – Etkinlikler ve Kutlamalar” kategorisinde de Bronz Stevie ödülünü almaya hak kazandı.

Etiketler: »
Share
2028 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

8+4 = ?