logo

Türk Telekom’dan 4.5G’ye Uyumlu Akıllı Telefon: K8

mh_turk_telekom_k8

Türk Telekom, 4.5G uyumlu yeni telefonu K8”i duyurdu. Türk Telekom markalı 4.5G uyumlu Türk Telekom K8, 599 TL’lik avantajlı satış fiyatıyla Türk Telekom mağazalarında yerini aldı.  Türk Telekom K8’i satın alan mobil müşterilere 3 ay boyunca Türk Telekom Müzik, Tivibu Spor ve 1 ay boyunca Türk Telekom Oyun hediye edilecek.

LG ve Türk Telekom işbirliğiyle üretilen Türk Telekom K8, sürekli hareket halinde olan teknoloji severlere hitap ediyor. Sadece Türk Telekom müşterilerine özel üretilen Türk Telekom K8, 5 inçlik HD ekranı, modern tasarımı ve Android 6.0 Marshmallow işletim sistemiyle dikkat çekiyor.

Türk Telekom Bireysel Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Hakan Dursun  “Türk Telekom olarak 4.5G kullanımının tüm Türkiye’de yaygınlaşması için her bütçeye uygun akıllı cihazları kullanıcılarla buluşturmayı çok önemsiyoruz. Türk Telekom markalı akıllı cihazlarımız arasında 4.5G uyumlu en uygun fiyatlı cihaz olarak yerini alan Türk Telekom K8 ile fiber güçlü 4.5G deneyimini herkese yaşatmayı hedefliyoruz. Türk Telekom K8, özellikle teknolojiden ödün vermeden uygun fiyatlı 4.5G uyumlu cihaz arayışında olan kullanıcılar için 599 TL’lik fiyatıyla ideal bir tercih olacak” dedi.

8 megapiksel arka ve 5 megapiksel ön kameraya sahip Türk Telekom K8,  sınıfındaki diğer cihazlara kıyasla daha yüksek kalitede fotoğraf çekme imkanı sunuyor. Türk Telekom K8’in flashlı ön kamerası ile selfie çekme deneyimi en üst boyuta taşınıyor. Türk Telekom K8, “Hareketle Kontrol” teknolojisiyle eğlenirken anı daha kolay ve net bir şekilde yakalamayı sağlıyor.

 Türk Telekom K8 Teknik Özellikler

Ekran                           : 5 inç HD

İşletim Sistemi           : Android 6.0 Marshmallow

Arka Kamera               : 8 Megapiksel

Ön Kamera                  : 5 Megapiksel

İşlemci                         : 1,3 GHz 4 Çekirdekli İşlemci

Bellek                           : 1,5GB RAM, 8GB Dahili hafıza

Boyutlar                       : 146.6 x 71.5 x 8.75 mm

Batarya                          : 2125 mAh

Etiketler: » » »
Share
2716 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

2+9 = ?